Érdekesség

Egy 42 éves influencer elárulja a 3 legjobb tippjét a fiatalabb kinézethez, amelyek nem járnak kozmetikai műtéttel

Egy 42 éves anyuka, aki nem néz ki a korának megfelelően, megosztotta az örök fiatalság titkát. A TikTok-videó a szokatlan tanácsaival népszerűvé vált az emberek körében. Az emberek pedig mélyen értékelik, hogy a nő önmegvalósítása a humor és a természetes szépség egészséges keveréke.

A nő nagy feltűnést keltett TikTok-videójával.

Ioana Dragnef, egy anyuka, aki eredetileg Kanadából származik, de jelenleg az ausztráliai Gold Coaston él. Nemrég osztott meg egy TikTok-videót, amelyben személyes tippjeit osztotta meg arról, hogy „hogyan ne nézz ki 42-nek”.

Az influencer, akinek több mint 42 ezer követője van a népszerű platformon, némi humorral beszélt arról, hogy mik a legjobb módszerek, hogy legalább egy kicsit fiatalabbnak tűnjünk – és egyik tippje sem tartalmaz kozmetikai beavatkozást.

A botox és egyéb kozmetikai trükkök helyett Ioana azt tanácsolja, hogy az a kulcs ahhoz, hogy fiatalabbnak tűnj, mint amilyen vagy, az, ahogy megmutatod magad.

A videóra reagálva a nézők lelkesen meséltek a tippjeikről, amiktől fiatalabbnak tűnnek és amelyekhez nem kell botox, töltőanyag vagy arcfelvarrás.

Ioana 3 kulcsfontosságú tippet osztott meg a fiatalos kinézetéhez.

A népszerű videóban a fiatalos külsejű nő 3 tippet oszt meg, hogyan nézhetsz ki fiatalabbnak 42 évnél. Viccesen monoton hanglejtéssel mondja: „Szia, 42 éves vagyok. Íme néhány tipp, hogyan ne nézz ki 42-nek”.

„Az első számú: Viselj miniszoknyát. Nem is tudom, mit mondjak.”

Majd így folytatja: „Második számú: kapucnis pulóverek. A kapucnis pulcsiktól azonnal 12 évvel fiatalabbnak tűnsz.”

A harmadik és egyben legváratlanabb tanácsa, hogy vegyél „buta játékokat”.

A nő egy aranyos szilikonlámpát tartott a képernyő elé, ami váratlanul kikapcsolt, Ioana pedig a játékkal a fejére csapott, hogy visszahozza a fényt, és nevetett. Majd azt mondta: „Ettől nem fogsz úgy kinézni, mintha 42 éves lennél”.

Ioana tippjeire válaszul a nézők hozzátették a saját buta, de igen eredményes módszereiket, amelyekkel 42 évesnél fiatalabbnak lehet látszani.

Egyikük azt javasolta, hogy szeplős filtereket alkalmazzanak a videóikra, míg egy másik néző így viccelődött: „Az én fiatalabbnak kinéző trükköm az, hogy még mindig pattanásos vagyok”. Egy másik felhasználó pedig elárulta: „Szaggatott nadrágot, vicces ékszereket és Forever 21 ruhákat hordok”.

via