Érdekesség

VIDEÓ: Egy férfi a barátnője párnájára varrja a mellszőrzetét, és a folyamattól szóhoz sem jutnak az emberek

Legyünk őszinték, a távkapcsolatok elég nagy kihívást jelenthetnek, ami gyakran arra készteti az embereket, hogy meglehetősen szokatlan módszereket fedezzenek fel, hogy túljussanak azon, hogy távol vannak a szeretteiktől. Ezért, ha nem vagy hajlamos kifinomult technológiákba fektetni, akkor egy kézművesebb vagy házi készítésű megközelítés talán jobban megfelel neked. Legalábbis Reilly Fitzsimmons, egy kreatív TikTok felhasználó ehhez fordult egy nemrég készült videóban, ahol büszkén mutatta be hihetetlenül különc agyszüleményét.

Reilly elárulta, mit tart a legzseniálisabb alkotásának: egy párnát a barátnőjének, akivel jelenleg távkapcsolatban él, saját mellszőrzetének szálaival, amelyeket aprólékosan beleszőtt az anyagba. Ahogy a kompozíció főcíme is könnyen sugallja, a videó mélyen belemerült abba a folyamatba, ahogyan ő finoman kiveszi a mellszőrszálakat, és beépíti őket a távoli partnerének szánt párnába.

Nyilvánvalóan az a célja a vállalkozásnak, hogy barátnője minden este a mellkasán képzelhesse el a pihenést, ami a jelek szerint gyanút keltett a hitelességgel kapcsolatban. Minden kételkedés ellenére a videofelvételen látható volt a művészi törekvése, ahogyan a párnán aprólékosan elrendezi az állítólag saját szőrét szív alakban, ezzel is szimbolizálva a lány iránti szeretetét.

@rrrye I just love her so much. #love #longdistancerelationship #longdistance #ifhewantedtohewould ♬ Les rues de Paris – Nicolas Godin

Ahogy azt már sejteni lehetett, ez a meglehetősen szőrös alkotás meglehetősen sok kommentet váltott ki, tekintve, hogy a videó gyorsan vírusszerűen elterjedt, és több mint hárommillió néző figyelmét keltette fel. A változatos reakciók között az egyik személy úgy fogalmazott, hogy „ettől megrándult a szemem”, míg egy másik a kommentszekcióban azt írta, hogy „a mosolyom még sosem tűnt el ilyen gyorsan”. Egy harmadik személy megjegyezte, hogy „szerintem nagyon megijednék”, míg egy negyedik személy lényegesen nyitottabb hozzáállást tanúsított a mellszőrpárnával szemben, megjegyezve, hogy „ez nálam működne”.

Érdekes módon több követő továbbment és megjelölt más embereket, feltehetően a párjukat, miközben megfogadták, hogy hasonló párna-készítési kalandba kezdenek.

A TikToker egy újabb különös újítással bővíti excentrikus alkotásainak repertoárját, és abban a reményben, hogy ezek a törekvések inkább nyelvi, mintsem komolyak, egy WC-ülőke-melegítőt mutat be, amelyet a saját lábáról kitépett szőrszálakból készített zseniálisan.

Végezetül, ha mindez nem a jó humor jegyében történt, akkor úgy tűnik, hogy olyan bizonyítékra bukkantunk, amely megerősíti azt a mondást, hogy valóban minden embernek van megfelelő partnere, még azoknak is, akik előszeretettel készítenek párnát a saját mellszőrzetükből. Végül is, a szeretet kimutatásának rengeteg különböző módja van, és mindenkinek a sajátja!

via