Érdekesség

Robert Irwin megható videóval tiszteleg apja, Steve Irwin emléke előtt

Robert Irwin, a néhai ikon, Steve Irwin 19 éves fia egy érzelmes emlékmontázzsal ünnepelte az ausztrál apák napját. Az eddig nem látott videóban Robert és nővére, Bindi látható, amint minőségi időt töltenek apjukkal.

Ezzel tisztelgett Steve előtt az apák napján.

„Ma van az apák napja itt Ausztráliában. Az ilyen napok sokféle érzelemmel vannak tele, de mindenekelőtt úgy döntök, hogy ez egy boldog nap lesz, hogy emlékezzünk a legjobb pillanatokra a legjobb apával” – írta Robert az Instagramra feltöltött videó mellé.

A videón boldog emlékek voltak láthatók Bindiről és Robertről az apukájukkal.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Robert Irwin (@robertirwinphotography) által megosztott bejegyzés

A megható videómontázsban Robert megosztotta a családjuk múltjának dédelgetett pillanatait, szívmelengető jeleneteket mutatott be magáról és nővéréről, Bindiről gyerekként, ahogyan szeretetüket és ragaszkodásukat fejezik ki szeretett apjuk iránt.

Bindi is kommentálta a posztot.

Meghatódva öccse érzéseitől, Bindi Irwin szentelt neki néhány vigasztaló szót. „Apa OLYAN BÜSZKE RÁD. Mindig velünk van. Szeretünk” – kommentálta a posztját.

Robert megerősítette, hogy Heath Ledger unokahúgával jár.

Azt pletykálták, hogy Robert kapcsolatban állt Rorie Buckeyval, a néhai Joker színész Heath Ledger unokahúgával. A pár nemrég megerősítette ezt. Robert Irwin egy édes szelfit osztott meg magáról és Rorie Buckey-ról az Instagramján. A fotón a pár összebújva mosolygott.

Steve 25 éves lánya, Bindi házas és van egy lánya. Ő és férje az állatkertben kötötték össze az életüket, hogy tisztelegjenek apja öröksége előtt.

via