Érdekesség

Egy anya a diplomaosztó ruhájába bújtatott 10 napos kisbabájával diplomázik

Egy 24 éves anya, Grace Szymchack, dacolva az elvárásokkal, büszkén sétált át a színpadon, hogy átvegye főiskolai diplomáját. A diplomaosztó ruhájában egy váratlan, de nagyra becsült vendéget tartott – egy Annabelle nevű, 10 napos kislányt.

Eredetileg úgy tervezte, hogy december 15-én diplomázik a Ferris State University-n, majd a következő hétfőre tervezett császármetszése volt, de Grace Szymchack tervei váratlan fordulatot vettek, amikor Annabelle december 6-án korán megérkezett. A meglepetéstől sem riadt vissza, Szymchack továbbra is eltökélt volt, hogy társaival együtt ünnepelje meg tanulmányi eredményét.

„Keményen megdolgoztam ezért a diplomáért, és elhatároztam, hogy az évfolyam többi tagjával együtt fogok sétálni… ezért egyszerűen magammal vittem a diplomaosztóra” – osztotta meg Szymchack.

Szymchack, aki kora gyermekkori nevelésből szerzett alapdiplomát, példát mutatott a rugalmasságról és az elhivatottságról, ahogy a tanítás, a szülői munka és a munka követelményei között egyensúlyozott a férje, Caleb mellett. Az elmúlt 6 év során a kihívások között rendületlen elkötelezettséggel navigált, hogy elérje oktatási céljait.

„Remélem, hogy ez más anyukát is arra ösztönöz, hogy visszamenjen az iskolapadba, és megmutassa, hogy ő is képes rá” – fejezte ki Szymchack.

A fiatal nő jelenleg egy Erős Kezdet (Strong Beginnings) programban dolgozik, óvodásokkal foglalkozik, és kifejezi szenvedélyét, hogy pozitívan befolyásolja az életüket. Az akadályok ellenére Szymchack története inspiráló bizonyíték arra, hogy az anyaság és a tanulmányok összeegyeztetése milyen lehetőségeket rejt magában.

via