Emberek Érdekesség Megható

Egy rendőrről készült videó vírusként terjed, és bizonyítja, hogy az apa-lánya kötelék mindennél erősebb

A véget nem érő közösségi média görgetésben egy megható videó bukkant fel, amely a családi szeretet és a szülői elkötelezettség lényegét örökíti meg. A reflektorfény Allanra és lányára, Alexisre esik, akinek szeretetreméltó videója vírusszenzációvá vált, és messze földön visszhangra talált.

A szívmelengető videó, amelyben Allan és lánya, Alexis látható, a közösségi média szenzációjává vált, bemutatva szeretetteljes köteléküket.

A család Facebook-oldalán megosztott videón egy hazafelé siető rendőr látható, a következő felirattal: „Amikor az emberek megkérdezik, miért rohanok mindig haza…”. Ezt követi a leleplezés, melyen Allan apuka játékos tevékenységet folytat lányával, demonstrálva szoros kapcsolatukat.

Allan csodálatra méltó szülői képességei világszerte dicséretet váltottak ki az emberekből. Egy interjúban Jeny Rose Velez, Allan felesége elmagyarázta, mi motiválta a videó megosztását. Hangsúlyozta annak fontosságát, hogy még a zsúfolt munkarend mellett is időt kell szakítani a családra.

Az ő szavaival: „Azt szeretném bemutatni ebben a videóban, hogy nem számít, mennyire elfoglaltak vagyunk a munkahelyünkön, időt szánunk a családunkra. Mivel a gyerekeink csak egyszer kicsik, később nem fogjuk észrevenni, hogy nagyok, és nem fogunk tudni úgy játszani velük, mint most”.

Jeny dicsérte férje gyakorlatias szülői hozzáállását, kiemelve, hogyan gondoskodik a lányukról a rendőrként végzett megterhelő munkája ellenére. Megemlítette, hogy aktívan támogatja őt azzal, hogy időt ad neki a pihenésre.

A vírusvideó közel 200 ezer reakciót és 5 ezer megosztást gyűjtött a Facebookon, ami jelzi, hogy széles körben elterjedt. Jeny a népszerűségét annak tulajdonítja, hogy sokan szeretnék lemásolni férje nevelési stílusát. Hangsúlyozza az anyák és az apák közös felelősségét, hogy minőségi időt töltsenek gyermekeikkel.

via