Érdekesség

Egy „catfish” vagyok elülső fogak nélkül, és a smink Mariah Carey-vé változtat engem

Bár a smink elsősorban a természetes szépségünk fokozására szolgál, vannak emberek, akik egészen más szintre emelik a sminkelést. Egy nő, akinek hiányzik néhány elülső foga, hihetetlen „catfishing” (egy olyan megtévesztő tevékenység, amelynek során egy személy egy fiktív személyiséget vagy hamis személyazonosságot hoz létre egy közösségi oldalon) szépségátalakítással ejtette ámulatba rajongóit, és egyesek még Mariah Careyhez is hasonlították.

Sarah tudja, hogyan hagyja tátott szájjal az embereket.

Az Edmontonból származó Sarah Andres a @lashesandlosing névre hallgat a TikTok-on és az Instagramon. Nemrég osztott meg egy videót számos rajongójával, amiben bemutatja, hogyan készít átalakításokat az otthoni szépségstúdiójában.

Az emberek szemtanúi voltak, ahogy a videón látható nő bőréről hirtelen eltűnt minden látható pórus. A nő hétköznapi öltözékéből és kusza lófarokból egy elegánsabb képre váltott – egy elegáns estélyi ruhába öltözött, fürtjeit pedig Mariah Carey-hez hasonlóan formázta.

Az emberek reakciói meglehetősen ellentmondásosak voltak.

A felvételeket, amelyeken Sarah hasonlít a világhírű énekesnőre, rengeteg komment árasztotta el. Az emberek leginkább az autodidakta sminkmestert dicsérték, aki egy biciklis balesetben elvesztette két első fogát.

Néhány felhasználó még egy teljes sminkoktató videóért is könyörgött a nőnek, mások pedig „elképesztőnek” nevezték az átalakulását.

Néhányan azonban szkeptikusnak tűntek. Azt mondták, hogy a smink nem a nő egyetlen segítsége, az egyik néző azt állította, hogy Sarah „filtert használ, hogy eltakarja az orr-ajak barázdákat”. Egy másik férfi kritizálta a nőt, mondván: „Amíg nem ébredsz fel mellette reggel”.

Sokan azonban Sarah védelmére keltek, azt írva, hogy „a gyűlölködők irigyek”. „Szerintem nagyszerű vagy abban, amit csinálsz. A sminkelésed hibátlan” – írta egy rajongó.

via