Érdekesség

Felfedi a személyiségedet az első dolog, amit meglátsz

Ha valaha is elgondolkodtál már azon, hogyan működnek ezek a kvízek, de nem tudtál rájönni, akkor jó helyen jársz. Azért vagyunk itt, hogy elmagyarázzuk. Az emberi agy két fő részre oszlik: a bal és a jobb agyféltekére. Ez a két oldal másképp működik, mégis együtt, nem egymástól függetlenül.

Azt, hogy hogyan gondolkodunk, és hogyan dolgozzuk fel az információkat, befolyásolja, hogy az agy melyik oldala dominánsabb vagy aktívabb egy adott pillanatban. A két félteke lenyűgöző kölcsönhatása alakítja gondolatainkat és észleléseinket.

Nézd meg ezt a képet. Mi az első dolog, ami megragadja a szemedet?

Görgess lejjebb, hogy megtudd az eredményeket.

Az elefánt

Ha első pillantásra egy elefántot láttál meg, akkor tisztelettudó vagy másokkal szemben, hűséges a barátaidhoz, és nagyszerű hallgatóság vagy. Szerető, gondoskodó és figyelmes vagy, és ezért szeretnek téged olyan sokan.

– Kedvességedről és őszinteségedről vagy ismert, és erősek a szociális kapcsolataid.
– Személyiséged alázatos, magabiztos és nagylelkű.
– Gyakran előfordulhat, hogy elmerülsz a múltra vonatkozó gondolatokban.

A falu

Ha nem láttál elefántot, és ez a kép egy falura hasonlít, kunyhókkal, madarakkal és fákkal, akkor ez arra utalhat, hogy hagyományos értékeket vallasz, és értékeled az egyszerű életmódot.

– A függetlenség rendkívül fontos számodra, és nem szeretsz másokra támaszkodni.
– Jobban szereted önállóan megoldani a feladatokat, és elégedett és boldog embernek látod magad.
– Bár a teljes bizalom kihívást jelent számodra, megtanultad, hogy a csalódások elkerülése érdekében kerüld a nagy elvárásokat.
– Néha elveszítheted a kontrollt az érzelmeid felett.

via