Érdekesség

Miley Cyrus kihagyott egy fontos családtagot a Grammy-beszédéből, és beindította a viszály pletykákat

A 2024-es Grammy-díjátadó monumentális este volt Miley Cyrus, a „Used to Be Young” énekesnője számára, hiszen a „Flowers” című kislemeze két jelentős kategóriában is győzelmet szerzett: A legjobb szóló pop előadás és az év dala. Az örömteli alkalom ellenére Miley köszönőbeszéde meglepetést okozott.

A 31 éves Miley Cyrus a Grammy-győzelmek dicsőségében sütkérezett, amikor a színpadra lépett, hogy átvegye a díjakat. A „Flowers” nemcsak a legjobb pop szólóelőadás trófeáját hozta el neki, hanem a rangos Év dala díjat is megszerezte. Köszönőbeszéde során Miley háláját fejezte ki különböző személyeknek, köztük csapatának, a dalban közreműködőknek és a Columbia Recordsnak. Az elismerésből azonban feltűnően kimaradt édesapja, Billy Ray Cyrus.

Billy Ray említése helyett Miley az édesanyját, Tish Cyrust, nővérét, Brandi Cyrust és barátját, Maxx Morandót méltatta, akik jelen voltak a közönség soraiban. Billy Ray Cyrus kihagyása a beszédéből kérdéseket vetett fel a kapcsolatuk jelenlegi állapotával kapcsolatban. Nyilvánvaló volt, hogy az egykor szoros kötelékük, amelyet a Hannah Montana-franchise-ban való együttműködésük fémjelzett, mostanra feszült, különösen azóta, hogy Billy Ray 2022-ben elvált Tish-től.

A helyzethez közel álló bennfentesek korábban elárulták, hogy Billy Ray Cyrus és Tish Cyrus válása megviselte Miley és édesapja kapcsolatát. A forrás 2022-ben azt nyilatkozta: „A szülei válása megterhelte a kapcsolatát az apjával, és az elmúlt évben nehéz volt kapcsolatot teremteni vele”. A kihívások ellenére Miley reményét fejezte ki, hogy végül sikerül helyrehozniuk a kapcsolatukat.

A Grammy-diadal ellenére Miley Cyrus szerény maradt köszönőbeszédében. Mielőtt háláját fejezte volna ki a díjakért, elismerte a siker átmeneti jellegét. „Ez a díj csodálatos, de nagyon remélem, hogy nem változtat meg semmit, mert az életem tegnap gyönyörű volt” – vallotta be. Miley hangsúlyozta annak fontosságát, hogy felismerjük a világ minden egyes emberének látványos természetét, függetlenül a díjaktól, és alázatra és hálára buzdított.

via