Érdekesség

Jennifer Lopez vegyes reakciókat vált ki új külsejével: „Utálom a haját, a szemüveg ijesztő”

Az 54 éves Jennifer Lopez ellopta a reflektorfényt a párizsi haute couture show-n. Míg egyesek inkább „ijesztőnek” találták a külsejét, mint vonzónak, másokat lenyűgözött a ruhája és a kiegészítői, bizonyítva, hogy a szépség valóban szubjektív.

Stílusos megjelenés

Jennifer Lopez lenyűgözően nézett ki az eseményen, ahová egy elegáns ruhakölteményt választott, amely egy texturált fehér garbót tartalmazott, magas derekú fekete leggingsszel párosítva. Egy csipetnyi csillogást kölcsönzött a ruhájának, hogy egy virágszirmokból készült kabátot terített a ruhájára. Kiemelkedő eleme volt a bogárszem napszemüvege, amelyet ovális formával és antennaszerű peremmel terveztek. Hogy teljessé tegye csillogó megjelenését, bronzbarnított arcot és matt rózsaszín ajkakat viselt.

Jennifer Lopez ruhaválasztásáról megoszlottak a vélemények. Néhányan nem voltak lenyűgözve: „Utálom a haját, a szemüveg ijesztő. Viszont a kabát király!” Mások azonban értékelték, és örültek, hogy valódi bőrtextúrát láthatnak: „Annyira örülök, hogy látom az orr- és szarkaláb ráncokat. Ez az öregedés. Remélem, hogy mindannyian jobban el tudjuk fogadni”.

Nem ez az első alkalom, hogy vitát kavart az egyedi ruhaválasztásával.

A „Bennifer” néven elhíresült Jennifer Lopez és Ben Affleck részt vett az Elle 2023 Women in Hollywood rendezvényén, és ismét magára vonta a figyelmet. Akkor azonban nem az interakciójuk, hanem JLo ruhája miatt, ami vitát kavart. Néhány rajongó kritizálta őt anélkül, hogy megértette volna a merész választás mögött rejlő szimbolikus jelentést.

Jennifer Lopez az eseményen egy egyedi és feltűnő, csillogó ezüst-kék mellvértet mutatott be. A darabot, amelyet Grace Ling, egy szingapúri művész készített, aki a divatot és a 3D technológiát ötvözi a fenntartható formatervezés érdekében, Lopez mellkasára, vállára és felsőtestére szabták. Elölről megmutatta tónusos hasizmait, hátul pedig teljesen nyitott volt. A statement darab kiegészítéseként Lopez egy testhezálló, hosszú, fekete szoknyával párosította, ami kiemelte klasszikus homokóra alakját.

Embed from Getty Images

A hírességek, köztük Zendaya és Rihanna is felkarolta a figyelemfelkeltő mellvért-trendet, erőteljes szimbólummá változtatva azt a vörös szőnyegen. Túl azon, hogy csak a dekoltázst takarja, ez a stílus a kecses nőiesség és az erő modern felfogását képviseli, merész kijelentést téve a divat világában.

Embed from Getty Images

JLo-t az ötödik Elle’s Icon Award-díjjal tüntették ki: „Az összes dolog közül, amire kislányként gondoltam, ha felnövök, az utolsó dolog a listámon az ikon volt.” Az eseményen kiemelte a határok áttörésének és a nők erősségeinek ünneplésének fontosságát Hollywoodban. Lopez hangsúlyozta, hogy a nőkben gyakran kritizált tulajdonságok, mint például az érzelmek, szuperképességek és az identitásuk szerves részét képezik. „Ezt jelenti valójában nőnek lenni” – zárta mondandóját.

Jennifer Lopez mindig lenyűgözően néz ki bármilyen öltözékben, minden tekintetben pozitív energiát és tökéletességet sugároz.

via