Érdekesség

Egy fiú meglepő okot fedett fel, miért sokkal nagyobb az egyik karja, mint a másik (nem az, amire gondolsz)

Jackson Schop, a közösségi médiában jelentős követővel rendelkező, elkötelezett edzőterem-rajongó nemrégiben dicséretet kapott kitartásáért egy nyilvánvaló fizikai egyensúlyhiány ellenére. Az edzéseit rendszeresen bemutató útja ezreket inspirált.

Jackson láthatóan aszimmetrikus testalkata felhívta magára a figyelmet, de egy tőle származó magyarázat fényt derített az okára. Kiderült, hogy egy 2022 januárjában történt motoros szánbaleset miatt lebénult a bal karja. A merész Jackson a kórházból való távozás után célt tűzött ki maga elé: a hiányosságtól függetlenül el akarta érni a fizikai csúcsformáját.

Az útjáról elmélkedve Jackson megosztotta, hogy az elfogadás nem volt könnyű, de rájött, hogy ha azon rágódna, amin nem tud változtatni, azzal nem jutna sehova. Ehelyett arra koncentrált, amit irányítani tudott, ami ahhoz vezetett, hogy olyan területeken is kiemelkedő teljesítményt nyújtson, mint a fitnesz. Rugalmassága és elszántsága mély visszhangot keltett, és csodálatot váltott ki követőiből.

Instagram-oldalán olyan kommenteket láthatunk, mint „Nagyon inspirál engem. A bal kezemen egy amnionszalag-szindrómának nevezett betegséggel születtem, és egy kicsit nehéz volt kitalálni, hogyan tudok edzeni az edzőteremben bizonyos gyakorlatokkal. Ezt látva nagyon sokat segít a motivációban, hogy csak bejussak az edzőterembe, és segít látni, hogy mindig van mód arra, hogy valamit megcsináljak!”.

A kihívások ellenére Jackson továbbra is rettenthetetlen, bizonyítva, hogy az igazi erő belülről fakad.

via