Érdekesség

Egy gyanútlan nő a zuhanyzóban szül a negatív teszt és a rendszeres menstruáció ellenére is

A terhesség jelei olyan dolgok, amivel valószínűleg minden nő tisztában van. Dimitty Bonnett sem kivétel, hiszen már 2 gyereke volt, és kétszer is átesett a terhességen és a szülésen. A kétgyermekes anyuka azonban valójában nem is sejtette, hogy terhes, sőt, még azután is meglepődött, hogy harmadik babáját egyedül szülte meg a zuhany alatt. Ez pedig az ő története, ami sokakat megdöbbentett.

A kétgyermekes anyukának fogalma sem volt arról, hogy terhes.

Dimitty Bonnet rejtélyes esetet élt át, ami minden esély ellenére megtörtént vele. A fiatal nő elképedt és elállt a szava, amikor egy nap hirtelen késztetést érzett arra, hogy nyomjon a zuhanyzóban, a házában. Dimitty szó szerint a lábai közé fogta az újszülött baba fejét.

Ő és férje, Jason a két gyermekük megszületése után felhagytak a babavállalással. A nő úgy gondolta, hogy a felszaporodó pluszkilók az életmódja természetes okai voltak. Dimittynek rendszeres menstruációja is volt, és a nő néhány héttel a csodás szülés előtt még terhességi tesztet is csináltatott, ami negatív lett.

Dimittyt nagyon meglepte a tény, hogy szül.

„Egész életemben ingadozott a súlyom, így nem gondoltam semmit, amikor felszedtem néhány kilót” – mondta. „Feltételeztem, hogy ez csak egy kis súlyfelesleg, és semmi feltűnő” – mondja Dimitty.

„Egy hónappal korábban repültem repülőn, és hat héttel a szülés előtt még röntgenfelvételen is voltam egy rögbisérülés után” – teszi hozzá.

A nőnek tehát valójában fogalma sem volt arról, hogy valami nincs rendben, egészen addig, amíg a szülés előtti napon elkezdte „egy kicsit rosszul” érezni a hasát.

Szerencsére a történet happy enddel zárult.

„Éjjel 1 óra körül ébredtem fel, és nagyon kényelmetlenül éreztem magam. Olyan volt, mintha nagyon ki kellett volna mennem a mosdóba, de nem tudtam kimenni. A fájdalom egyre erősebb lett, ezért úgy döntöttem, hogy lezuhanyozom, hogy jobban érezzem magam. Nem akartam felébreszteni a férjemet, ezért lekapcsoltam a villanyt, és sötétben zuhanyoztam. Hirtelen késztetést éreztem a nyomásra, és a következő pillanatban már a kezemben tartottam a baba fejét” – emlékszik vissza Dimitty.

Minden sokkja és mély zavarodottsága ellenére Dimitty leült a padlóra, és még egyszer utoljára nyomott. Aztán kora reggel megszületett a kisbabája. Ezután az anyát és a babát 24 órán át megfigyelték a kórházban.

A kisfiú a Harvey Eric Barry Timmins nevet kapta. A súlya 2948 gramm volt.

via