Érdekesség

Egy menyasszonyi magazin megosztja az embereket, mivel egy szőrös férfit tesz a borítójára ruhában

Egy indiai menyasszonyi magazin vitát váltott ki azzal, hogy nemrég egy nem bináris modellt szerepeltetett ruhába öltözve a címlapján. A döntés megosztotta az olvasókat, egyesek megtapsolták a merész lépést, míg mások kritizálták.

Az angol nyelvű Brides Today magazin 3 digitális címlapot osztott meg az Instagramon, amelyeken Alok Vaid-Menon nem bináris transz aktivista és komikus látható különböző ruhák modelljeként.
Megosztották, hogy a címlapokat „a szeretethez és a méltósághoz való jog támogatására adták ki”.

A 3 borító egyikén Alok egy aranyszínű ruhában látható, amelynek merész dekoltázsa felfedi szőrös mellkasát. Emellett vörös rúzst, szemceruzát és menyasszonyi ékszereket visel az alkarján és a mellkasán.

A második borítón a komikus egy mentazöld száriban pompázik, amely a testére borul, és felfedi a derekát. A ruhát egy arany hajdísszel egészítették ki, amelyet sokszínű ékszerek és merész gyűrűk díszítenek.

Továbblépve a harmadik borítóra, Alok egy királykék és arany színű, kétrészes ruhában látható. Ezt egy choker nyaklánccal és egy virágos hajkiegészítővel párosították, feltűnő és divatos megjelenést alkotva.

Ezek a borítók pedig nagy vitát váltottak ki, és megosztották az olvasók véleményét. Néhányan dicsérték Alok borítóit, az egyik rajongó azt írta: „Olyan elegánsan látod a dolgokat”, egy másik pedig így kommentálta: „reménytelivé és szabaddá tesz”.
Míg mások viszont kritizálták a menyasszonyi magazint ezért a merész lépésért.

Minden ember szépséget és kecsességet sugároz, amíg jól érzi magát a bőrében és kimondja az igazságát. Mi pedig csodáljuk azokat a hollywoodi hírességeket, akik büszkén vállalják magukat és terjesztik a pozitivitást a világban.

via