Érdekesség

Végre megtalálták a hat éve eltűnt lányt

Kayla 9 éves korában történt hirtelen eltűnése összetörte az apja szívét, és felforgatta az életét. Ma, 15 évesen, minden esély ellenére megtalálták az eltűnt lányt, akinek a történetétől libabőrösek lettünk.

Kayla egyik napról a másikra tűnt el.

Kaylát 2017-ben vitte el a felügyeleti joggal nem rendelkező anyja, Heather Unbehaun.

Egy interjúban két évvel az eltűnése után Kayla összetört apja, Ryan megjegyezte, hogy az anyának „minden második hétvégét” kellett volna a lányával töltenie.

Ryan felidézte, hogy Heather „július negyedike előtti hétvégén volt nála, és július negyedike, azt hiszem, keddre esett. És az volt az ő szabadsága is”. Ezért Ryan azt javasolta, hogy hosszabbítsák meg Kayla tartózkodását az anyjánál keddig, majd szerdán ő menne érte.

Amikor Ryan szerdán megérkezett, hogy visszavigye a lányát, az Unbehaun családtól megtudta, hogy az anya és a lánya nem tértek vissza a kempingezésből.

A lány épségben visszatért.

Egy személy azonosította Kaylát egy bevásárlóközpontban, és a tinédzsert hazavitték az apjához, hat évvel az eltűnése után. A 40 éves anyát most a rendőrség tartja fogva.

A sugárzó apa megosztotta, hogy „hihetetlenül boldog”, hogy lánya „épségben otthon van”. Megköszönte továbbá a Bring Kayla Home Facebook-oldal követőinek, hogy életben tartják a történetüket.

Végül az apa megjegyezte: „Magánéletet kérünk, amíg újra megismerjük egymást, és eligazodunk ezen az új kezdeten.”

via