Érdekesség

Egy nő 600 tetoválást csináltatott, hogy megváltoztassa magát, de most nem talál munkát

A testművészet egyedülálló módja lehet az egyének számára, hogy megmutassák kreativitásukat. Amber Luke, akit „Sárkánylánynak” neveztek el, úgy döntött, hogy több mint 600 tetoválást csináltat, és teljesen megváltoztatja a külsejét. Bár most boldogabbnak érzi magát a külsejével, a megjelenése miatt nehezen talál munkát, és az online trollok kritizálták a döntését.

Amber Luke elégedetlen volt a külsejével, ezért döntött úgy, hogy megváltoztatja azt.

Amber elmondása szerint egyáltalán nem volt elégedett azzal, ahogy korábban kinézett, ezért 16 évesen csináltatta meg első tetoválását. „Nem akartam többé az a személy lenni, ezért megváltoztattam magam” – mondta. Ennek érdekében Amber végül több mint 250 000 dollárt költött tetoválásokra, amelyek a teste 90%-át borítják. „Nagyon erősen tetováltatom magam, de nem ártok ezzel senkinek” – védekezett.

Korábbi interjúkban Amber azt is elárulta, hogy sokat küzdött mentális egészségével, és a testmódosítások segítettek neki megbirkózni az ilyen problémákkal. Nemcsak 600 tetoválást csináltatott végül a testére, hanem a szemgolyóit is tetováltatta kék tintával, ami miatt három hétre megvakult.

Most már jobban érzi magát a testében, de nehezen talál munkát.

Amber azonban nemrég nyíltan beszélt arról, hogy milyen problémákkal kellett szembenéznie különleges megjelenése miatt. „Az bosszant, amikor valaki nyilvánosan kifejti a véleményét, és odajön hozzám, és azt mondja: „Ó, de csúnya vagy”, vagy „Tönkretetted magad”.”. Amber arról is beszélt, hogy ez hogyan hatott a munkavállalására. „Nem fogom szépíteni a dolgot, ez korlátozta a [munkavállalási] lehetőségeimet, de ez rendben van”.

„Én úgy látom, hogy nem akarok olyan cégnek dolgozni, amely sekélyes gondolkodású [és nem tud] az imidzsem mögé nézni. Nem fogják megnézni a munkamorálomat, nem fogják megnézni az erkölcsömet vagy az értékeimet, vagy azt, hogy mit tudok letenni az asztalra” – mondta Amber. A negatív reakciók ellenére Amber azt mondja, hogy az összes tetoválás „megérte”, mivel bebizonyította neki, hogy mennyire rugalmas, és segített a mentális egészségén.

via