Érdekesség

Egy nő katasztrofálisan beszárított frizurával hagyja el a fodrászszalont, és az emberek online reakciója vicces

Egy nő vírusos figyelmet kapott, miután megosztotta katasztrofális fodrászélményét egy olyan fodrászatból, ahol még soha nem járt. A TikTok-on mutatta meg a fodrászati találkozó vad eredményét, így a balesetből humoros és széles körben megosztott klip lett. A hab a tortán pedig az emberek fergeteges kommentjei hozzá.

A Chicagóban élő komikus, Maggie Hughes DePalo meglehetősen kínos helyzetbe került, miután rendkívül csalódott a fodrászában egy olyan helyen történt találkozót követően, ahol még sosem járt. A közösségi médiához fordult, hogy a TikTok-on egy videóval ossza meg tapasztalatait.

„Múlt pénteken egy nagyon szerencsétlen helyzetbe keveredtem” – kezdte. „Elmentem egy üzletbe, hogy beszáríttassam a hajamat. Még soha nem jártam ebben az üzletben, így nem igazán ismertem a működésüket”. Miután fogadták, felidézte, hogy „bedobták” egy székbe, ahol „több ember vadul körkeféket használt” a haján.

„Egyszer a fejemet egészen lefelé hajtották, és amikor felnéztem, és magamhoz tértem, valaki más fehér port öntött a hajamra. A nő, aki eredetileg ezt csinálta, most az ajtót nyitogatja, és táskákat árulnak, és nagyon sok minden történt” – magyarázta.

Azonnal csalódott az eredményben, azonban félt beszélni róla, és végül az extrém módon beszárított frizurával távozott. „Nem egészen erre számítottam, de túlságosan féltem kérni a főnököt” – viccelődött Maggie.

Ezután felfedte a „meglehetősen zavaró” frizurát, ahol a szélfútta haja olyan magasra nőtt, hogy úgy tűnt, szinte a kocsija plafonjáig ér.

A vírusklip kommentszekcióját végül tengernyi vicc árasztotta el, amelyek talán legalább annyira viccesek, mint maga a baleset. Íme, néhány a legjobbak közül:

– „Hová mentél? A 80-as évekbe?” © jackteal26 / TikTok
– „Önkelő liszt volt a por????” © Cat Lovett871 / TikTok
– „Ez nem egy Bob volt, ez egy TELJES ROBERT volt” © Scott / TikTok
– „Ez nem hajszárító volt, hanem lombfúvó” © Bon Jara / TikTok
– „Soha, de soha nem szabad félni attól, hogy bűncselekményt jelentsetek. Mindig beszéljetek. Legyetek bátrak.” © user911428287728218 / TikTok

A teljes videót itt nézheted meg:

@maggiehughesdepal Hard to ask for the manager when you’re sporting the Ask for the Manager. #standupcomedy #comedian #funnyvideos ♬ original sound – maggiehughesdepalo

A hozzád legjobban illő frizura megtalálása kihívás lehet, de van, akinek nagyon jól megvan a sajátja. Egy nő a rózsaszín haját imádta, de a munkáját már nem annyira. Miután azt mondták neki, hogy vagy el kell takarnia a haját, vagy kirúgják, elkezdett „szörnyű parókákat” viselni a munkahelyén, az egyes megjelenéseket bemutató videók pedig vírusszerűen terjedtek.

via