Emberek Érdekesség

Egy nyugdíjas takarítónő és egy fiatal férj megható története, akik minden esélyt megcáfoltak, hogy örökre együtt lehessenek

Az Iris és Mohamed közötti 46 év korkülönbség nem volt elég ahhoz, hogy megállítsa édes szenvedélyüket. Valójában 40 évvel a válása után a 83 éves nyugdíjas takarítónő újra rátalált a szerelemre, és elhatározta, hogy a családja ellenkezése ellenére sem engedi el. Alig várjuk, hogy megoszthassuk ezt az imádnivaló történetet, amely minden nyelven szerelmet kiált.

Megünneplik a szerelmüket.

3 évvel azután, hogy először találkoztak egy Facebook-csoportban, Iris és Mohamed szerelme napról napra egyre jobban kivirágzik.

A szerelmes duó már a második házassági évfordulóját is megünnepelte, és gyakran adnak romantikus bepillantást közös útjukba.

Az egyik videójukban a büszke Y generációs kijelentette: ”Boldog vagyok, mert ez a második házassági évfordulónk. Hozzátette: „Boldog vagyok, mert együtt vagyunk. Annyira szeretlek, a szerelmünk napról napra nőtt”.

Történetük néhány évvel ezelőtt kezdődött.

A 83 éves Iris, aki az Egyesült Királyságban él, és a 37 éves Mohamed, aki Egyiptomból származik, először egy Facebook-csoportban találkoztak. Kettejük között olyan erős volt a kémia, hogy a fiatalember néhány héttel a beszélgetésük után máris szerelmet vallott Irisnek. Néhány hónappal később a nő Kairóba repült, hogy személyesen is találkozzon a férfival.

Nem kellett sok idő, hogy Iris fülig beleszeressen a magas, jóképű férfiba. Az érzés kölcsönös volt, és Mohamed, aki minőségellenőrként dolgozott, még az állását is elvesztette, mert szabadságra volt szüksége, hogy Irisszel tölthesse az idejét.

Iris, aki akkor 80 éves volt, még a férfi 70 éves édesanyjával is találkozott, aki megáldotta a szerelmespárt.

Igazi lelki társak.

És bár jelentős korkülönbségük felvon néhány szemöldököt, a pár ragaszkodik ahhoz, hogy mélyen szerelmesek egymásba. Mohamed megjegyezte: „A szerelem nem ismer korkülönbséget vagy országkülönbséget. Iris engem választott, én pedig Irist.”

Iris 2 fia viszont, akik 19 és 18 évvel idősebbek Mohamednél, némi aggodalmat fogalmaztak meg a kapcsolattal kapcsolatban, de Iris ragaszkodik ahhoz, hogy a fiatalember nem a pénzére hajt.

Az egykori takarítónő megjegyezte: „Ha a vagyonom miatt vesz feleségül, akkor szomorúan csalódni fog, mert én nyugdíjból élek”. Később maga az Y generációs is ragaszkodott ehhez, mondván: „Nem érdekel, hol élünk, vagy hogy mennyire gazdag vagy szegény, én csak Irisszel akarok lenni”.

via