Érdekesség

Évek óta nem borotválkoztam – a szőrös testem havi 5 számjegyet keres, és a barátom imádja

Sok nő számára a testszőrzet tabutéma, gyakran nőietlennek vagy csúnyának tartják. Ennek a nőnek a döntése azonban, hogy nem borotválja tovább a testszőrzetét, az önkifejezés és az egyéniség erőteljes példája. Annak ellenére, hogy negatívan ítélték meg, a testszőrzet vállalása pozitív következményekkel járt. Felfedezte, hogy a testszőrzetével még nagy pénzt is kereshet, bizonyítva, hogy a nem szokványos szépséget lehet ünnepelni, sőt pénzzé is lehet tenni.

Calita borotva nélküli útja már régen elkezdődött.

Calita egy olyan nő, aki úgy döntött, hogy elfogadja a testszőrzetét, és megkérdőjelezi a társadalmi szépségszabványokat. 3 évvel ezelőtt meghozta a döntést, hogy nem borotválkozik tovább, beleértve a hónalját és a bikinivonalát is, és azóta megtalálta a döntésében rejlő erőt.

Hogy bemutassa az önszeretet és az elfogadás útján tett útját, Calita elindított egy TikTok-fiókot @calitafire3 néven. Profilján videókat oszt meg a testszőrzetéről, és elmagyarázza, miért tartja felszabadítónak, hogy „szőrös nőnek” számít.

A nő zseniálisan vág vissza a kritikusoknak, akik szerint a testszőrzet nem normális.

TikTok- és Instagram-fiókjain Calita megkérdőjelezi a bikinivonal gondolatát, amelyet „társadalmi konstrukciónak” nevez, amit ő nem vesz be. Úgy véli, fontos, hogy elszakadjunk a társadalmi elvárásoktól, és elfogadjuk a testünket olyannak, amilyen.

Az őt ért kritikák ellenére Calita arra használja a platformját, hogy visszavágjon azoknak a kritikusoknak, akik megkérdőjelezték döntését, miszerint nem borotválkozik tovább. Azokra a megjegyzésekre reagálva, amelyek szerint a párja biztosan utálja a testszőrzetét, kijelentette, hogy a férfi valójában szereti, és ez nem befolyásolta a kapcsolatukat.

Azt mondta: „Nem tudom, miért aggódtok mindannyian annyira amiatt, hogy mit gondol a férfi”.

A testszőrzete számos előnnyel jár.

Egy külön posztban hozzátette: „A párom imádja a testszőrzetemet”. Az pedig egyértelmű, hogy a bátor nő egy cseppet sem bánta meg a döntését, hogy nem borotválkozik tovább.

A mottója most úgy hangzik, mint az egyik videója neve: „Testszőrzet, nem érdekel”.

A végén a nő nevetett azzal, hogy elárulta a jövedelmét.

Annak ellenére, hogy a kritikusoktól visszatetszést kapott, Calita továbbra is teljesen pozitívan áll a saját testéhez. Azt állította, hogy a testszőrzete igen impozáns fizetést eredményezett, „havi 5 számjegyű összeget” keres.

Sikere mellett Calita kifejezte azt a vágyát is, hogy egy magazinban szerepeljen valaki, akinek testszőrzete van, és alig várja, hogy elvállalhassa a munkát.

via