Érdekesség

Gordon Ramsay és felesége, Tana édes fotót osztott meg 6. babájukról: „Már egy hónapos a kicsi”

Gordon Ramsay és Tana Ramsay már a hatodik gyermekükkel együtt szokja az életet. Tana, a sztárszakács felesége az egy hónapos mérföldkő megünneplésére megosztott egy fotót kisfiukról, Jesse Jamesről, sokak szívét meghódítva az újszülött imádnivaló képével.

Gordon és Tana büszke szülei legidősebb lányuknak, a 25 éves Megannak, a 23 éves ikreknek, Jacknek és Hollynak, a 22 éves Matilda „Tilly” lányuknak és a 4 és fél éves Oscar James fiuknak. Egy szeptemberi interjúban Gordon elárulta, hogy Tana még egy gyerekre vágyik, kifejezve, hogy végül „még egyet” fognak üdvözölni. A terhességet azonban teljesen titokban tartották.

Annak ellenére, hogy Gordon közismerten merész személyiség a kamerák előtt, elárulta, hogy felesége, Tana az erősebb a kettőjük közül. „Tana szuper heves, egy volt Montessori iskolai tanárnő. Szóval én vagyok a puhány” – mondta. Ezt a felesége is megerősítette: „Ő, akár hiszed, akár nem, hihetetlenül érzékeny”.

A baba születése után az 57 éves Gordon jelentette be elsőként a hírt, és osztott meg pillanatképeket a Ramsay család legújabb tagjáról. Instagram-galériájában a Gordon Ramsay – A konyha ördöge műsorvezetője a következőket írta alá: „Micsoda csodálatos születésnapi ajándék, kérem üdvözöljék Jesse James Ramsay-t, 3,5 kilós csomag” – írta a bejegyzéshez.

A szívmelengető fotó a kisfiút egy fehér rugdalózóban örökítette meg, amelyet apró piros, kék és szürke csillagok díszítettek. A takaróba burkolózva a kicsi úgy tűnt, kényelmesen érzi magát. A 49 éves Tana a képaláírásban fejezte ki érzéseit: „Már egy hónapja van velünk ez a kicsi, imádom minden percét”.

Néhány híresség családja hihetetlen melegséget és erős kötődést sugároz, ami rezonál a rajongókkal, a szeretet és az összetartozás csodálatos érzését mutatva.

via