Érdekesség

Jennifer Lawrence elárulta, miért mondta az esküvőjén Robert De Nironak, hogy menjen haza

A 33 éves Jennifer Lawrence 2019-ben Rhode Island-en egy Newport-i kastélyban váltott esküt Cooke Maroneyval. Lawrence a Golden Globe-gálán beszélt, és megosztotta az esküvője napjával kapcsolatos nézeteit. Míg sok menyasszony a legszebb napként dédelgeti, Lawrence „szörnyűnek” írta le a menyasszonyi élményt. Lawrence azt is kifejtette, mi történt közte és Robert De Niro között aznap.

A sztárokkal teletűzdelt vendéglista ellenére Lawrence elárulta, hogy nem volt minden olyan csillogó, mint amilyennek látszott. Az időjárás jelentős gondot jelentett. Még Lawrence édesanyja, Karen is azt mondta neki: „Olyan fagy van odakint, hogy a nagymamád majdnem meghalt”. A stressz az esküvő napján túl is kiterjedt, Lawrence a próbavacsora alatt aggodalmát fejezte ki a vendégek miatt.

Bár Robert De Niro is szerepelt a vendéglistán, Jennifer Lawrence sajnálkozott, amikor meglátta őt az esküvőn. Aggódott, hogy a férfi esetleg nem érzi magát a helyén, ezért diszkréten odasúgta neki: „Menj haza”. Annak ellenére, hogy De Niro udvarias volt és a szüleivel beszélgetett, Lawrence úgy érezte, hogy az extravagáns esemény talán nem tetszene neki.

Annak ellenére, hogy Robert De Niro maradni akart, Jennifer Lawrence nyilvánosságra hozta, hogy eleget tett a javaslatnak, és elhagyta az eseményt. „Ettől tényleg jobban éreztem magam” – osztotta meg Lawrence. Bár az esküvője napja talán nem volt olyan tökéletes boldogság, mint amilyet elképzelt, ez jelentette Cooke Maroneyval közös családi életének kezdetét, amely mára fiukkal, Cy-al bővült.

via