Érdekesség

Jennifer Garner intim pillanatot osztott meg az exférjével, Ben Affleckkel, és a rajongók dühösek lettek

Az egykori pár, Ben Affleck és Jennifer Garner arról ismertek, hogy barátságos társszülők. Az, hogy együtt látták őket a gyerekeikkel, nem újdonság, de ezúttal a rajongók azon tűnődnek, hogy a duó átlépte-e a határt. Ölelkezve és egy édes pillanatban fotózták le őket, amikor Jennifer Benhez hajolt, amikor az autójában ültek.

Meglepő újraegyesülés

Jennifer Garnert és Ben Afflecket, akik 2018-ban váltak el, együtt látták egy autóban lányukkal, a most 14 éves Seraphinával. A fotók megörökítették a pillanatot, amikor meleg ölelést váltottak a járműben, egymásra mosolyogtak, és úgy tűnt, hogy személyes szinten újra összekapcsolódtak.

A képeken Jennifer látható, amint előre hajol Benhez, aki a vezetőülésben ült.

A fotók vegyes reakciókat váltottak ki a rajongókból.

Miután az újraegyesülésről készült képek felbukkantak az interneten, a rajongók a közösségi médiaplatformokon fejezték ki véleményüket. Néhányan bírálták Jennifer Garnert, azzal vádolva őt, hogy „házassságromboló”, Ben Afflecket pedig azzal, hogy hűtlen volt új feleségéhez, Jennifer Lopezhez. Mások rámutattak, hogy ez nem nagy ügy: „Joga volt látni a volt feleségét, közös gyermekük van. A képen pedig semmi más nem látszik, csak az, hogy Jennifer a hátsó ülésen ül, nem az elsőn”.

Garner és Affleck gyakran találkoznak, mivel három gyermeküket közösen nevelik.

Embed from Getty Images

Jennifer Garner és Ben Affleck a különválásuk óta barátságos társszülői kapcsolatukról ismertek. Gyakran látni őket együtt, amikor a gyerekekről van szó. J.Lo pedig nem is bánja, alig néhány héttel ezelőtt Afflecket, kislányát, Violet-et és Jennifer Lopezt együtt látták egy rendezvényen.

Jennifer Lopezt és Ben Afflecket később szerelmespárként látták.

Nem sokkal azután, hogy Ben és Garner fotója vita tárgyává vált a közösségi médiában, J. Lo-t egy bolhapiacon látták vele lógni. A férje iránt érzett érzéseit teljes mértékben kimutatta, amikor a párt lefotózták, látszott, hogy Jennifer teljesen odavan Ben Affleckért.

via