Érdekesség

Sophie Turner felfedte új „magas és jóképű arisztokrata” barátját 3 hónappal a válás után

Mindössze három hónappal az amerikai pop-rocker Joe Jonasszal való meglepő szakítása után Sophie Turner új szerelmi érdeklődést fedezett fel, aki hozzá hasonlóan angol gyökerekkel rendelkezik.

A Trónok harca sorozatból ismert Sophie Turner megerősítette kapcsolatát Peregrine ‘Perry’ John Dickinson Pearsonnal, miután fotók kerültek elő a párról, amint Londonban csókolóznak.

„Sophie alkalmanként randizott néhány emberrel, mióta szakított Joe-val” – árulta el egy forrás, megjegyezve, hogy „úgy tűnik, nagyon szereti Perryvel tölteni az idejét”.

A bennfentes elárulta, hogy a színésznő az elmúlt hetekben szorosabb kapcsolatot alakított ki a 29 éves Pearsonnal. „A dolgok még eléggé újak” – tette hozzá a forrás – „de nagyon örül annak, ahogy a dolgok haladnak”.

A hírek szerint Turner új barátja, Peregrine egy gazdag, magas és jóképű brit arisztokrata. A barátok által csak „Perryként” ismert 29 éves Pearson a médiamogul Michael Pearson legidősebb fia és örököse.

Pearson magánéletét a nyilvánosságtól távol tartja, ritkán ad interjúkat vagy tárja a világ elé életének részleteit.

Sophie Turner 7 év párkapcsolat és 4 év házasság után véget vetett Joe Jonasszal való kapcsolatának. A 2 közös gyermekkel rendelkező pár váratlan válási bejelentése mindenkit meglepett. Joe kezdeményezte a jogi procedúra elindítását, és kiderült a döntése mögött álló valódi ok is.

via