Érdekesség

Grammy 2024: Céline Dion hónapok óta először jelenik meg, hogy átadja az utolsó díjat, és a szavai szívszorítóak

Céline Dion annak ellenére jelent meg a 66. Grammy-díjátadón, hogy díjat adjon át, hogy folyamatos egészségügyi problémákkal küzd, amióta stiff-person szindrómát diagnosztizáltak nála. Ez a nyilvános szereplés, ami 3 hónap óta az első volt, nagy meglepetés volt, és bizonyára senkit sem hagyott hidegen.

Az 55 éves zenei ikon a színpadra lépett, hogy átadja az est utolsó díját: Az év albuma díját, amelyet 27 évvel ezelőtt nyert el először. Diont, akinél 2022-ben diagnosztizálták a stiff-person szindrómát (SPS), a sztárközönség álló ovációval fogadta.

A tömeg szívmelengető reakciójára reagálva azt mondta: „Köszönöm mindenkinek, én is szeretlek benneteket. Amikor azt mondom, hogy örülök, hogy itt lehetek, azt tényleg szívből gondolom”.

Az ötszörös Grammy-győztes ezután bejelentette a jelölteket, és hangsúlyozta annak fontosságát, hogy soha ne vegyük természetesnek a zene okozta örömöt. Ezután átadta a díjat az est győztesének, Taylor Swiftnek.

A sztár először jelent meg nyilvánosan, mióta tavaly novemberben részt vett egy hokimeccsen Las Vegasban. Ez a sportesemény három és fél év óta az első nyilvános szereplése volt.

Miután 2023 májusában meghozta azt a nehéz döntést, hogy határozatlan időre lemondja a turnéidőpontokat, a My Hear Will Go On énekesnője most nyilvánosságra hozta terveit, hogy egy intim dokumentumfilmet oszt meg rajongóival, amelyben részletesen bemutatja a közelmúlt kihívásait. Az „I Am: Céline Dion” (Én vagyok: Céline Dion) címet viselő projekt premierje még ebben az évben várható az Amazon Prime Video-on.

Nem tehetünk mást, mint hogy csodáljuk Céline Dion erejét és rugalmasságát, ahogyan a kihívások ellenére halad előre az életben.

via