Emberek Érdekesség

Így alakítottak Orlando Bloom volt és jelenlegi feleségei egyedülálló mozaikcsaládot

A volt partnerek közötti pozitív kapcsolat fenntartása kulcsfontosságú a válás után, különösen akkor, ha közös gyermekük van. Ez a közös felelősség, a közös gyermeknevelés létfontosságú szerepet játszik a gyermekek általános jólétének biztosításában. Orlando Bloom és Miranda Kerr mindent megtettek, ők figyelemre méltó példái egy ilyen dinamikának. Érdekesség, hogy Bloom jelenlegi párja, Katy Perry, őszinte barátságot kötött párja volt házastársával, példás mozaikcsaládot alkotva.

Orlando Bloom és Miranda Kerr házassága több éven át tartott.

Orlando Bloomot és Miranda Kerrt egykor Hollywood egyik legszebb párjaként tartották számon. 2010-ben eljegyezték egymást, majd még ugyanabban az évben összekötötték az életüket, és a következő év januárjában világra jött kisfiuk, Flynn. Ennek ellenére néhány év elteltével Bloom és Kerr nyilvánosságra hozták döntésüket a különválásról, és 2013-ban véglegesítették válásukat.

Nem sokkal azután, hogy elváltak útjaik a szupermodellel, Bloom világossá tette, hogy nyoma sincs köztük ellenségeskedésnek. Egy interjú során a színész hangsúlyozta, hogy örökké szeretni fogják egymást, elsősorban a gyermekük jóléte miatt, és ígéretet tett arra, hogy társszülőként rendíthetetlen támogatást nyújtanak egymásnak. Jelenleg széles körben példamutatónak tartják a társszülői törekvéseiket. Nevezetesen, Kerr még úgy is jellemzi Bloomot, mintha testvére lenne, és elégedettségét fejezi ki helyzetük kimenetelével kapcsolatban.

Mindketten újra megtalálták a szerelmet az életükben.

Az Orlando Bloomal való szakítása és válása után Miranda Kerr újra rátalált a szerelemre, és 2017-ben kötötte össze az életét Evan Spiegel-el, a Snapchat társalapítójával és vezérigazgatójával. Esküvőjükre egy privát szertartás keretében került sor Los Angelesben, azóta pedig két gyermekkel áldotta meg őket a sors.

Eközben Orlando Bloom új fejezetet nyitott az életében azzal, hogy 2019-ben eljegyezte Katy Perry énekesnőt. A pár a következő évben örömmel fogadta kislányukat, Daisy Dove Bloomot. Bár még nem házasodtak össze, Bloom és Perry odaadó szülők, és lányuk, Daisy jólétét helyezik előtérbe.

Miranda és Katy az anyaság révén erős köteléket alakítottak ki.

Miranda Kerr és Katy Perry között azonnal kialakult a kapcsolat, és hamar megkedvelték egymást. Barátságuk a közösségi médiában vált hivatalosan is ismertté, amikor egy élő közvetítés során „Instagram-ilag hivatalossá” tették, ahol nyíltan beszélgettek az anyaság örömeiről. Mivel mindketten nemrég szültek gyermeket a saját kapcsolatukból, Kerr pedig Orlandóval nevelte a fiát is, ők ketten megtalálták a közös hangot, és összekötötték őket a közös anyai tapasztalataik.

Miranda Kerr és Katy Perry számára az anyaság élménye mérhetetlen örömet és beteljesülést hoz. Kerr kifejti, hogy gyermekei a legfontosabbak az életében: „A gyerekek az első számú szerelmeim. Egyszerűen a legjobb dolog a világon anyának lenni”. Perry teljes szívéből egyetért, hangsúlyozva, hogy anyának lenni a legnagyszerűbb munka és a legteljesebb szerep, amit valaha is betöltött. Továbbá megosztja azt a leírhatatlan érzést, amit akkor tapasztalt, amikor anya lett, és kijelenti: „Nem volt még egy olyan érzés, mint amikor megszületett a lányom”.

Kölcsönös támogatást nyújtanak egymásnak törekvéseikben.

Sikeres modellkarrierje mellett Miranda Kerr vállalkozóként is tevékenykedik, saját bőrápolási vállalkozásával, a Kora Organics-szal. Katy Perry lelkes rajongója Miranda márkájának, és aktívan részt vesz a kozmetikai termékcsalád népszerűsítését célzó különböző PR-eseményeken.

Az énekesnő következetesen kifejezi támogatását és csodálatát barátnője termékei iránt, és gyakran kifejezi háláját a lehetőségért, hogy kipróbálhatja azokat. Perry humorosan megemlíti, hogy főleg akkor jut hozzá a termékek kipróbálásához, amikor Miranda fia hazahozza őket a hátizsákjában, ezzel is kiemelve szoros kapcsolatukat és azt a játékos módot, ahogyan megosztják egymással a bőrápoló termékcsaláddal kapcsolatos tapasztalataikat.

Ők a modern mozaikcsalád ragyogó példája.

Mindkét család nagyon élvezi az együtt töltött időt, különösen a különleges alkalmakkor. Miranda Kerr elárulta, hogy igyekeznek olyan kompromisszumokat találni, amelyek az egész család számára előnyösek. A két pár hihetetlenül kompatibilis egymással. Kerr csodálkozásának ad hangot: „Hihetetlen, hogy [Orlando és én] képesek voltunk más partnereket találni, akik nagyon jól működnek velünk”. A továbbiakban kiemeli az Evan és Orlando, valamint közte és Katy közötti harmonikus dinamikát, amit igazi áldásnak tart. Az ő szemszögéből nézve a békés és kedves együttélés teljesen lehetséges.

Megbízható források megerősítik, hogy a nők gyakran ünnepelnek együtt, és értékes pillanatokat osztanak meg egymással. Emellett szülői tippeket cserélnek és szívhez szóló beszélgetéseket folytatnak. Katy szeretettel emlegeti Mirandát, és úgy véli, a szeretet különböző formákban nyilvánulhat meg egy családon belül. Mirandát, kedves nővérének tekinti, és háláját fejezi ki modern mozaikcsaládjukért. Katy nagyra becsüli különleges köteléküket, és leírja, hogy hajlamosak külön beszélgetéseket folytatni, amelyek a nagyobb családi kontextusban igazodnak egymáshoz.

A mozaikcsaládba való beházasodás néha kiváló csomagajánlatnak tekinthető. Lehetővé teszi, hogy a partnerrel azonnal megosszuk a dédelgetett gyermekeket, és lehetőséget ad arra, hogy részt vegyünk egy növekvő családban. Számos szeretett híresség kiváló példája az ebben az egyedi háztartási dinamikában rejlő családias és harmonikus együttlétnek.

via