Érdekesség

Sharon Stone megmutatja, hogyan lehet 65 évesen is fiatalosan kinézni

2001-ben Sharon Stone életveszélyes stroke-ot kapott, ami teljesen összetörte. Az Oprah-val folytatott érzelmes beszélgetésben elárulta, hogy a felépüléshez vezető útja hét hosszú évig tartott, amely alatt úgy érezte, hogy elvesztette belső kisugárzását. Sharon azonban rugalmassága és elszántsága révén nemcsak visszanyerte a kisugárzását, hanem túl is szárnyalta korábbi állapotát.

Elkezdett festeni.

A 65 éves sztár által megosztott meglepő fotón Sharon könnyedén magára vonja a figyelmet, amint festőszalagot ragaszt a vászonra, miközben stílusos spandex rövidnadrágot visel. A képen egy vibráló, művészi káosszal teli jelenet látható, melyen festékfröccsök, egy méretes vászon és magával ragadó fotók díszítik a falakat. „Munka közben a műtermemben.” – írta a fotóhoz a képaláírást.

Azonban lehetetlen figyelmen kívül hagyni Sharon kifogástalanul formás lábait, amelyek a reflektorfényt uralják, miközben szenvedélyesen beleveti magát a kreatív folyamatba. Tapasztald meg ennek az érdekes pillanatnak a varázsát, ahogy Sharon megmutatja művészi képességeit, miközben magabiztosságot és stílust sugároz.

Nem hagyja magát semmit tenni.

„Az emberek azt hiszik, hogy edzőterembe kell járni, és állandóan 1000 kilós súlyokat kell nyomni, de nem így van. Meg kell mozgatni a tested, és egy kis ellenállást kell hozzáadni. Időnként a nap folyamán csak megmozgatom a testem”.

Sharon szerint az apró dolgok sokat jelentenek. A szünetekben vagy tévénézés közben mindig beiktat valami olyan edzést, ami fitten tartja a testét. Emellett fontos, hogy időt találjon a meditációra is. Bármit is csinál, ki tud szakadni, és leülni, hogy a kundalini jógából egy gyakorlatot elvégezzen.

Jobban szereti a tofut, mint a húst.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Sharon Stone (@sharonstone) által megosztott bejegyzés

„Szóval csak tofut és zöldségeket csináltam, és csak tiszta sima vizet. Általában nem sok tejterméket fogyasztok, és vannak olyan időszakok, amikor néhány hétig egyszerűen nem eszem, amikor próbálom megtisztítani a bőrömet, vagy nem érzem, hogy a bélrendszerem olyan tiszta lenne, amilyennek szeretném. Nagyon szeretem az étcsokoládét meg ilyeneket.”

Hetente egyszer buggyantott tojást eszik, és nem engedi meg magának, hogy szénsavas vizet igyon, vagy cukros termékeket egyen.

Fogadd tárt karokkal az előtted álló utat minden életkorban, tudva, hogy a legjobb még csak most jön. Fontos, hogy megtapasztaljuk minden egyes fejezet nagyszerűségét, és megbecsüljük a ránk váró figyelemre méltó pillanatokat.

via