Emberek Érdekesség

Ireland Baldwin szerkesztetlen fotókat oszt meg a szülés utáni testéről, és üzenetet hagy a gyűlölködőknek

Ireland Baldwin nemrég őszinte szelfiket osztott meg a közösségi médiában, amelyeken 9 hónappal a szülés után szülés utáni alakjára reflektál. Kim Basinger lánya nemcsak tanácsokat adott más anyáknak, hanem egy különleges üzenettel fordult a trollokhoz is.

A 28 éves modell amellett, hogy büszkén mutogatta testét, a szülés utáni fogyás kihívásairól is írt követőinek, „nehéznek” nevezve azt, és bevallotta, hogy még mindig vannak „dorbézolós” napjai. Hangsúlyozta annak fontosságát, hogy az ember szánjon időt magára, és a saját tempójában haladjon a szülés utáni úton.

„9 hónappal a szülés után még messze nem tartok ott, ahol szeretnék lenni, de már túl vagyok a nehezén, és végre találok időt arra, hogy formába hozzam ezt a segget. Nem feltétlenül edzek minden nap, de teszek lépéseket, hogy következetesebb legyek. Többet sétálok. Többet mozgok” – írta a poszthoz.

„Csak egy szolidaritási posztot akartam mindenkinek, aki nehezen kap inspirációt, hogy változtasson a rossz szokásokon/dolgozzon magán. Még mindig vannak olyan napjaim, amikor egy egész doboz Girl Scout sütit eszem meg vacsorára, de ez rendben van! 7-9 hónapba telt, mire egyáltalán elkezdtem fogyni a szülés után, vagy egyáltalán elkezdtem törődni vele” – tette hozzá.

A szöveg végén Ireland megemlítette a gyűlölködőket és a kételkedőket, azokat, akik miatt az anyák kevesebbnek érzik magukat, mert nincsenek csúcsformában. „És bárki, aki miatt rosszul érzed magad, amiért a saját tempódban haladsz, vagy amiért nem vagy elég jó, az bekaphatja. Ez Nehéz. Legyetek kedvesek magatokhoz” – mondta.

A hozzászólásokban az emberek siettek támogatásukat kifejezni, köztük Demi Moore és Bruce Willis saját lánya, Rummer, aki egy kommentben azt írta: „Megszállottad vagyok”.

Más felhasználók rengeteg felemelő üzenetet hagytak, mint például:

„A tested sosem lesz ugyanolyan, és ez így van rendjén”.

„A valódiságod és a sebezhetőséged az egyik oka annak, hogy olyan gyönyörű vagy! Ezt soha ne felejtsd el! ❤”

„Remekül nézel ki. 62 éves vagyok, és még mindig vannak plusz kilóim a 36 évvel ezelőtti szülésemtől. Gyereked született, és ez egy csoda.”

Sok sztáranyuka használja a hangját arra, hogy rávilágítson az anyaság kemény valóságára.

via