Érdekesség

Miért néz ki Ben Affleck olyan szerencsétlenül a Jennifer Lopezzel közös képeken?

Jennifer Lopez és Ben Affleck világszerte sokaknak reményt adott, amikor 20 év különélés után újra összejöttek, és 2022-ben összeházasodtak. A híres párt azóta több díjátadón is láthattuk, többek között a Golden Globe-on 2024. január 7-én. Néhány ilyen eseményen azonban az emberek észrevették, hogy Affleck szomorúnak tűnik, vagy nem teljesen izgatott, hogy ott lehet.

Benről mémek készültek az arckifejezése miatt.

Ben Affleck az utóbbi időben gyakran került reflektorfénybe, gyakran láthatóan zaklatott arckifejezéssel, sőt, mémek tárgyává is vált. Az ezeket a pillanatokat megörökítő paparazzók kíváncsiságot váltottak ki az újságírókból, akik elkezdték megkérdőjelezni a sztárpár általános közérzetét. Az állandóan elégedetlen Benről készült képek felhúzták a szemöldököket, és nyomozásra késztettek, hogy vajon vannak-e olyan háttérben meghúzódó problémák, amelyek befolyásolják a pár boldogságát.

A növekvő spekulációkra reagálva Jennifer nemrégiben megnyílt érzelmeiről, betekintést nyújtva a nagy nyilvánosságot kapott kapcsolatuk dinamikájába, és rávilágítva a nyilvánosság előtt állás kihívásaira.

Mit mond Jennifer Ben arckifejezéséről.

A vörös szőnyegen Lopez egyenesen kitért ezekre az aggodalmakra, és elvetette a találgatásokat arról, hogy Affleck valójában hogyan érzi magát ezeken a nagyszabású iparági eseményeken.

„Ben jól van. Nem kell aggódnod Ben miatt, hadd mondjam el neked. Jól van. Boldog. Itt van” – osztotta meg Lopez őszintén.

Jennifer szerint csak lazul. És nem érti, miért csinálnak az emberek nagy ügyet belőle. A nyilvánosság nem figyel oda az arckifejezésére.

A bennfentes biztos benne, hogy jól vannak, de egy dolog felbosszantja Bent.

Egy bennfentes információkat megosztva igyekezett eloszlatni a Ben Affleck és Jennifer Lopez kapcsolatát övező tévhiteket. A forrás szerint a hollywoodi pár virágzik, annak ellenére, hogy időnként előfordulnak olyan nyilvános szereplések, ahol Affleck nem tűnik túl vidámnak.

A bennfentes rávilágított Affleck időnkénti elégedetlenségének okára, amit a könyörtelen paparazzi-figyelemmel szembeni ellenszenvének tulajdonított. A forrás elárulta: „Ben és Jen nagyon jól megvannak… Sokszor látjuk, hogy Ben feldúlt, mert egyszerűen csak utálja, hogy a lesifotósok állandóan követik őt és Jent”.

Ez csak egy olyan része a napjának, amitől borzong, és sokszor ez beszivárog a mindennapjaiba, és a végén úgy tűnik, mintha feldúlt lenne az emberekre, akikkel együtt van, vagy a környezetére, pedig valójában csak néhány fotósról van szó.

Ben utálja a vörös szőnyeges fotókat, Jen pedig imádja.

Mélyebbre ásva Affleck álláspontjába, a bennfentes megemlítette, hogy Ben nem rajong a vörös szőnyeges fotókért, vagy azért, hogy a fotósok megörökítsék a mindennapi tevékenységeik során. Annak ellenére, hogy tudja, Jen élvezi ezt, ez időnként némi feszültséget okoz közöttük. Azonban mindig sikerül visszatalálniuk a boldogsághoz egymás mellett.

A forrás kiemelte, hogy milyen kihívásokkal jár a celebéletmódban való eligazodás párként, rámutatva a két sztár eltérő preferenciáira. Ben jobban kedveli az egyszerű éttermi kirándulásokat vagy a magányosabb kávézást, míg Jen a nyüzsgést és az izgalmakat szereti.

A nyilvános szereplésükkel kapcsolatos időnkénti nézeteltérések ellenére a bennfentes hangsúlyozta, hogy ezek a különbségek nem ártanak a kapcsolatuknak. Tényleg jó helyen vannak.

via