Emberek Érdekesség

Jessica Simpson legutóbbi Instagram posztjától szóhoz sem jutottak az emberek

A 42 éves sztár felpörgette a pulzusokat, amikor neonzöld bikiniben és élénk rózsaszín magassarkú cipőben pózolt. És bár senki sem tagadhatja, hogy Simpson fantasztikusan nézett ki, néhányan észrevettek egy részletet, ami miatt nem tudták teljesen helyeselni a posztot.

A szelfi, ami senkit sem hagyott hidegen.

A háromgyermekes anyuka egy tükörszelfit osztott meg több mint 6 millió Instagram-követőjével, amelyen 45 kiló fogyás utáni fizikumát mutatta meg. A fotón megemlítette, hogy a bikini a SKIMS-től származik, ami Kim Kardashian kollekciója, míg a cipője a saját kollekciójából. Leírta az öltözékét: ‘Neon energia’.

A pillanatfelvétel gyorsan nagy figyelmet és dicséretet kapott a rajongóktól, akik több ezer lájkkal halmozták el. Egyikük azt írta: „Fantasztikusan nézel ki, mint mindig!”, míg egy másik azt kommentálta: ”42 éves és még mindig BOMBÁZÓ!”, néhány tűz emojival együtt.

Néhány követője azonban kritizálta, hogy Simpson Kim márkájának modellje, megjegyezve, hogy Simpsonnak is van saját ruhakollekciója.

Szeret kísérletezni a divattal

Jessica nem csak énekesnő és színésznő. Ő egy sikeres divatmogul is, aki 2005-ben indította el saját ruhamárkáját, a Jessica Simpson Collectiont.

És ha már a saját stílusáról beszélünk, a művésznő elárulta, hogy az sokrétű, és alkalomról alkalomra változik.

A kor előrehaladtával egyre magabiztosabb lett.

A Hazárd megye lordjai színésznője azt is bevallotta, hogy az idősebbé válás lehetővé tette számára, hogy jobban érezze magát a saját bőrében, és megtanulta, hogy felvállalja a saját választásait.

Simpson megjegyezte: „Minél idősebb leszek, annál inkább belehajolok önmagam szabad szellemű változatába: összekötöm a személyiségemet a különcségeimmel!”. Hozzátette: „Soha nem hagyom, hogy az emberek ítélkezése a legjobbat hozza ki belőlem. A magabiztosságom abban rejlik, hogy olyannak mutatkozom, amilyen vagyok”.

via