Érdekesség

Kaley Cuoco azt mondja, az egyetlen szülői trükkje működik neki, és nem érdekli, ha az emberek „utálni fognak ezért”

Kaley Cuoco értékes tippeket osztogat az újdonsült szülőknek, és nem fél attól, hogy kicsit szokatlanul viselkedik. Az Agymenők 38 éves színésznője egy nemrég adott interjúban elárult néhány szülői trükköt, amit a kislányával, Matildával töltött kilenc hónap alatt tanult. Elismerte, hogy a tanácsai nem biztos, hogy mindenkinek tetszenek.

Cuoco bátran bevallotta: „Néhányan utálni fognak ezért. Nem érdekel”.

A továbbiakban elárulta, hogy az egyik nem megkerülhetetlen szülői trükkje a képernyőidővel kapcsolatos. Elmondása szerint: „A lányom már minden Disney-filmet látott, ami csak létezik, és imádja!”

Kaley Cuoco örömét leli abban, hogy újra átélheti Disney-kedvenceit, és új filmeket fedezhet fel lányával, amit párjával, a 41 éves Tom Pelphreyvel is megoszt. Kiemeli, milyen örömöt jelent számára, hogy ezekben a pillanatokban kötődik kisgyermekéhez. „Ez nagyszerű. Számomra ez csodálatos” – mondja.

A szülői létnek nincs szabálykönyve.

Amikor a lánya egy energiabomba lesz, Cuoco vigaszt talál abban, hogy egy rövid pihenőre a kanapéra ülteti egy Disney-filmmel – 10 perc nyugalom, amit nagyra becsül. Elismeri, hogy minden anyának megvannak a saját preferenciái, és elismeri, hogy egyesek a tévé nélküli megközelítést választják, de neki és a családjának ez a képernyőidő-stratégia tökéletesen működik.

„Lehet, hogy van egy következő anyuka, aki nem akarja, hogy tévét nézzenek, és ez is rendben van. De ez nálunk határozottan működik” – magyarázza Cuoco.

A kis Matilda maga is Disney-hercegnő.

Múlt héten a színésznő megjelent az új Prime Video film, a Role Play különleges vetítésén. A vörös szőnyegen friss híreket osztott meg kislánya, Matilda legújabb eredményeiről. Amikor az anyaság jelenlegi kedvenc aspektusáról kérdezték, Cuoco játékosan megemlítette az örömöt, amikor a lánya nélkül van valahol.

Az újdonsült anyuka váltott, és kifejezte szeretetét növekvő családja iránt. Egy másik interjúban Az ifjú Sheldon színésznője elárulta: „Annyira szeretem őt. Nagyon vicces. Azt szeretem a legjobban, hogy ő is viccesnek talál engem. Én vagyok az ő non-stop bohóc szórakoztatója, és soha nem nevettem még annyit, mint a mi házunkban ezzel a babával. Ez most a kedvencem.”

A család abszolút gyönyörűen néz ki!

via