Állatok Érdekesség

Kate Beckinsale megosztja a néhai macskája Clive előtt mélyen tisztelgő tetoválását

Szívmelengető, hogy Kate Beckinsale egy második tetoválással tiszteleg néhai macskája, Clive előtt, különösen azután, hogy nemrég, júniusban elhunyt. Az a döntése, hogy tetoválást készíttet szeretett háziállatára való emlékezésként, jól mutatja, milyen mély kötelék fűzte hozzá.

Az a tény, hogy Kate megosztotta ezeket a pillanatokat az Instagramon, még jobban mutatja a Clive-hoz való kötődését, és azt a vágyát, hogy emlékét életben tartsa saját maga és követői számára. Érdekes az is, hogy mindegyik tetováláshoz más-más helyet választott a testén: az elsőt az alkarján, a másodikat pedig a válla hátulján, ami jól mutatja, hogy milyen egyedi módon emlékezik meg Clive jelenlétéről az életében.

„Akkor kaptuk, amikor a lányom [Lily Sheen, most 24 éves] kicsi volt. És általában furcsa formára van borotválva, de nemrég túlélte a rákot” – osztotta meg egyszer Kate egy interjúban.

„A házam minden egyes része olyan, mintha neki kellene benne lennie” – osztotta meg az Instagramon. „Ha valaki arra számít, hogy hallani fog rólam, lehet, hogy egy darabig nem fog, és sajnálom”.

Amikor júniusban bejelentette Clive tragikus halálát, Kate Beckinsale őszintén megosztotta, hogy még nem állt készen arra, hogy montázst készítsen, vagy akár csak képeket nézegessen róla, ezzel is aláhúzva gyászának mélységét és a szeretett macskatársával való mélyen érzett kapcsolatát.

A tetoválás erőteljes és személyes módja lehet annak, hogy emléket állítsunk egy szerettünknek, legyen az ember vagy állat, és Kate Beckinsale választása a Clive-val való különleges kapcsolatáról tanúskodik.

via