Érdekesség Film

Samantha visszatér! Kim Cattrall hivatalosan is visszatér a Szex és New Yorkba a viszályról szóló hírek közepette

Amikor a Szex és New York rajongói megtudták, hogy a sorozat rebootot kap a legnagyobb rajongói kedvenc karaktere, Samantha nélkül, a felháborodás hatalmas volt. Most úgy tűnik, hogy az És egyszer csak… alkotói tanultak a hibáikból, és úgy döntöttek, hogy Kim Cattrallt mégis elhozzák az új sorozatba. A hírre a Cattrall és a sorozat főszereplője, Sarah Jessica Parker között a forgatáson zajló viszályról szóló hírek közepette került sor. Tudjunk meg többet Samantha régóta esedékes visszatéréséről.

Miért hiányzott Cattrall az És egyszer csak… 1. évadából

Évtizedek óta találgatások keringenek Sarah Jessica Parker és a Szex és New York másik sztárja, Kim Cattrall közötti forgatási rivalizálásról. Kim 2017-ben elmagyarázta, hogy az évek óta tartó szoros munkakapcsolat ellenére szigorúan szakmai kapcsolatot tartottak fenn.

2018-ban Cattrall elvesztette a bátyját, ami miatt kirobbanó választ adott a részvétét kifejező Sarah Jessica Parkernek. Kim azt írta a közösségi médián: „Te nem vagy a családom. Nem vagy a barátom. Szóval azért írok, hogy még egyszer utoljára elmondjam neked, hogy ne használd ki a tragédiánkat a ‘kedves lány’ személyiséged helyreállítására”. Ekkor már elég egyértelmű volt, hogy a két színésznő nem jön ki egymással.

Amikor eljött az idő, hogy bejelentették a Szex és New York rebootját, az És egyszer csak…-ot, Kim Cattrall neve feltűnően hiányzott a visszatérő szereplők közül. Parker megmagyarázta a döntést: „Nem kértük fel, hogy részt vegyen ebben, mert világossá tette, hogy ez nem olyasmi, amit folytatni szeretne, és ez már nem volt kényelmes számunkra”.

A rajongók végre visszakapják Samanthát.

Ám a híres sorozat kulisszái mögött zajló felfordulás ellenére az igazi rajongók nagyon vágytak a híres négyes visszatérésére, és végre valóra válnak az álmaink. A hírek szerint Kim Cattrall garantáltan visszatér az És egyszer csak… 2. évadában egy rövid cameoszerep erejéig.

Samantha visszatérésének részleteit egyelőre titokban tartják. Annyit tudunk, hogy az És egyszer csak… 1. évadának fináléjában láthattuk, ahogy Carrie Párizsba látogat, és SMS-ben megbeszél egy találkozót az akkor Londonban tartózkodó Samanthával. Mi természetesen reménykedünk a teljes újraegyesülésben, és már alig várjuk, hogy lássuk, mit tartogat számunkra a sorozat.

Azt is nagyon várjuk, hogy a sorozat hogyan jelenítené meg Samantha Jonest ennyi év után. Ahogy a folytatásos sorozat első évadából emlékszünk, sok karakter meglepett minket a megújult megjelenésével. De bármilyen irányt is választanak Cattrall számára, tudjuk, hogy így is, úgy is gyönyörűen fog kinézni.

via