Emberek Érdekesség

Melissa McCarthy 13 éves lánya meglepetésszerűen debütál a vörös szőnyegen

Melissa McCarthy általában távol tartja két lányát a nyilvánosságtól, ami azt jelenti, hogy alig láthatjuk kedves lányait. Most azonban végre fordult a szerencsénk, ugyanis legkisebb lánya, Georgette csatlakozott anyukájához egy filmpremierre. A 13 éves lány minden bizonnyal anyukájára ütött, hiszen még csinosabb, mint azt valaha is elképzeltük volna. Lássuk a ritka családi kiruccanást közelebbről.

Május 8-án Melissa McCarthy részt vett A kis hableány című, régóta várt Disney élőszereplős remake premierjén. Látva, hogy mennyire különleges számára az esemény, gondoskodott arról, hogy a számára legkedvesebb emberekkel vegye körül magát az estére.

A híres színésznőt gyakran látni férje, Ben Falcone kíséretében, ám ezúttal úgy döntöttek, hogy kibővítik a McCarthy-Falcone jelenlétet, és egy újabb emberrel bővítik a társaságot. Melissa és Ben a legkisebb lányukkal, Georgette-tel jelentek meg, aki úgy néz ki, mint híres szülei tökéletes kombinációja.

Míg Melissa egy királykék ruhában tündökölt, addig Georgette egy fekete ruhát választott, ami sosem lehet mellélőni, és végül az apukájához passzolt. A 13 éves lány elég jól megállta a helyét, tekintve, hogy ez volt élete első nyilvános eseménye, hiszen csupa mosoly volt szülei mellett.

Ben és Melissa legidősebb lánya, Vivian nem volt jelen, pedig már ő is érdeklődést mutat a színészet iránt. Vivian már szerepelt édesanyja karakterének fiatalabb változataként A főnök és A lecsap csapat című filmekben. Talán, miután ezen az eseményen belekóstolhatott a reflektorfénybe, Georgette csatlakozik a családjához Hollywoodban.

Embed from Getty Images

Az persze nem meglepő, hogy Melissa lánya ilyen gyönyörű fiatal hölgy, hiszen McCarthy nemrég nagyot alkotott szépségfronton. A People magazin nemrég a 2023 Beautiful Issue címlapjára tette a Koszorúslányok sztárját, aminek ő és mi is hihetetlenül örültünk.

via