Érdekesség

Kylie Jenner végre felfedte 11 hónapos kisfia arcát és egyedi nevét

Kylie Jenner végre újra bemutatta kisfia nevét az egész világnak. Kylie Jenner és Travis Scott a Wolf nevet adták kisfiuknak, de utólag úgy érezték, hogy ez nem illik hozzá. Megváltoztatták a nevét, és néhány képet is posztoltak róla. Ismerkedjünk meg vele!

A rajongók már nagyon régóta várták ezt a napot.

2022 februárjában Kylie Jenner és Travis Scott bejelentették második gyermekük születését. Azonban 2022 márciusában a pár elárulta, hogy úgy döntöttek, megváltoztatják a kisfiuknak adott nevet. Kylie Jenner az Instagram-sztorijában jelentette be: „Csak, hogy tudjátok, a fiunk neve már nem Wolf. Egyszerűen csak nem éreztük, hogy ez lenne az ő.”

Ez a hír a pár sok rajongóját és követőjét meglepte, akik már nagyon várták a baba nevének bejelentését.

A nő az Instagramon jelentette be a hírt.

Kylie Jenner és Travis Scott a Wolf helyett Aire-nek nevezték el kisfiukat. Az Instagramon először képeket is megosztottak róla. Aire nagytestvérét Storminak hívják, és úgy tűnik, hogy nevük az éggel kapcsolatos és egyedi írásmóddal rendelkeznek.

Tagadhatatlanul aranyos!

A képeken Aire imádnivaló cápa és autó témájú ruhákban látható. Egy etetőszékben ülve láthatjuk, boldognak és elégedettnek tűnik, miközben az anyukájával interakcióba lép. A fején lévő sapka aranyos kiegészítője az egész megjelenésének. Gyönyörű megörökítése ez az anya és gyermeke közötti köteléknek.

A családja és más hírességek is imádják az új nevét.

Az Aire babáról készült képeket tartalmazó poszt rengeteg szeretetet váltott ki a szülők családjából és barátaiból. Kris Jenner, Kylie Jenner édesanyja is azok között volt, akik kommentelték a posztot. Azt írta: „Szeretlek, Aire Webster”. Khloé Kardashian sok más híresség mellett azt írta: „A király!!!! Ifjú király!” Ez is mutatja a család szoros kötelékét, és azt a szeretetet és rajongást, amit a család új tagja kapott.

Neked tetszik a kisfiú neve? A te gyerekedet hogy hívják? Mondd el nekünk a hozzászólásokban!

via