Érdekesség

Linda Evangelista megosztja útját a megújult énjéhez: „Végeztem a bujkálással”

Kevesen tudják, hogy a világ egyik legsikeresebb szupermodellje, Linda Evangelista majdnem 5 évig bujkált mindenki elől és remeteként élt. Végre készen áll arra, hogy megnyíljon és megossza, mi is történt vele valójában.

Egy nemrég adott interjúban Evangelista megosztotta: „Imádtam a kifutón lenni. Most rettegek attól, hogy összefutok valakivel, akit ismerek. Nem tudok tovább így élni, rejtőzködve és szégyenkezve. Egyszerűen nem tudtam tovább élni ebben a fájdalomban. Hajlandó vagyok végre beszélni.”

Csak egy dolog változott meg drámaian az életében, és elvesztette minden irányérzékét.

Mindig is igyekezett formában maradni, mert ez volt a munkája. Egyszer valami kezelés után elkezdett dudorokat észrevenni az állán, a combján és a mellkasa környékén. Ahelyett, hogy zsugorodtak volna, a problémás területek növekedni kezdtek.

„Megpróbáltam magam helyrehozni, azt hittem, valamit rosszul csinálok. Odáig jutottam, hogy egyáltalán nem ettem. Azt hittem, elment az eszem.”

A helyzet egyre rosszabb és rosszabb lett, és 2016-ban elment az orvosához, és egy ritka mellékhatást diagnosztizáltak nála, amely a CoolSculpting kezelések után lépett fel. A zsírfagyasztás éppen az ellenkezőjét okozta.

Evangelista ezért elkezdett bujkálni, megfosztva magát a teljes életétől. „Nem nézek a tükörbe. Nem úgy nézek ki, mint én” – mondta.

Teltek az évek, és időbe telt, amíg elfogadta a helyzetet. Ma már nem fél új önérzetével a magazinok címlapjain megjelenni. „Remélem, hogy megszabadulhatok a szégyenérzet egy részétől, és segíthetek más embereknek, akik hozzám hasonló helyzetben vannak. Ez a célom.”

Érezted már úgy, hogy saját belső konfliktusaidnak csapdájába estél? Mi segített abban, hogy legyőzd őket?

via