Érdekesség

Modell 73 évesen – hogyan mutatja meg Colleen Heidemann, hogy a kor nem más, mint egy véletlen szám

Bár a szépségipar folyamatosan a nők fülébe nyomja a „soha nem öregedni” gondolatot, nem mindenki teljesen megszállottja ennek a trendnek. Egyre több nő szeretne természetes módon, méltóságteljesen és stílusosan öregedni. Az egyik ilyen ember, aki áttörést ér el a szépségsztereotípiák elleni harcban, egy Colleen Heidemann nevű modell, aki 2022-ben töltötte be 73. életévét. Ez a nő sokakat inspirál azzal, ahogyan őszülő haját és ráncait gyönyörű kiegészítőként kezeli, mi pedig szeretnénk, ha ma te is merítenél belőle egy adag inspirációt.

A nő később kezdte modellkarrierjét.

Heidemann 69 évesen lépett be a szépség világába. De a szépség és a divat egész életében foglalkoztatta. Már fiatal korától kezdve lenyűgözte Sophia Loren, Audrey Hepburn, Grace Kelly és Elizabeth Taylor színésznők ikonikus szépsége és kecses kisugárzása. Egy interjúban megemlítette, hogy ez csak néhány ellenállhatatlanul lenyűgöző nő volt, akik példájukkal elvezették Heidemannt a modellkedés világába.

Karrierje még számára is váratlanul alakult, és most Heidemann sikeres modell, aki nem fárad bele, hogy köszönetet mondjon azoknak, akik segítettek neki belépni a divat világába. Azért lett elismert, mert nem sztereotipizál semmilyen képet magáról, és igazán változatos stílusa van, ami segít neki abban, hogy mindig másképp nézzen ki és ragyogjon.

Heidemann színésznőként is rendelkezik eredményekkel és potenciállal.

A nő már kipróbálta magát a színészi pályán, és szerepet vállalt a Father of Flies (Legyek atyja) című horrorfilmben. Mint az interjújában bevallotta, általában nem kedveli a horror műfaját, de az ügynöksége felkérte, hogy próbálja ki magát és olvasson bele Mrs. Start szerepébe. Egy idős asszonyt alakított, aki egy rozoga házban él az erdőben, és összebarátkozott egy fiatal szomszéd fiúval.

Az interjúban elmondta, hogy szívesen folytatná a színészkedést, és kiváló véleménye van a jövőbeli szerepeiről.

Azt mondja: „Szenvedélyesen szeretném, ha idősebb nőket a hagyományos, sztereotip nagymama-imázson kívüli főszerepekben látnánk. Azt akarom, hogy csodálatosan erős, mérhetetlenül intelligens, világlátott, rátermett emberként lássák és higgyék el, aki a saját valóságában éli az életét.”

A modell és színésznő rengeteg öngondoskodási tanáccsal szolgál rajongói számára.

Heidemann bevallja, hogy ma még többet gondolkodik azon, hogy mit visz be a testébe, mint fiatalabb korában. Nincsenek rossz szokásai, és a hangsúlyt mindig a zöldségekre helyezi, nyersen vagy grillezve. Nagyon kevés húst eszik, főleg csirkét és marhahúst, de ez csak néhányszor fordul elő az év során.

Elkötelezte magát arra is, hogy kevesebb étcsokoládét eszik. A nagyon forró kávé a szenvedélye, bár sosem issza így. Jelentős mennyiségű testmozgást végez az életében. A nő arról álmodik, hogy teniszlabdát ütöget, balettozik a rúdnál, és kipróbálja a pilates órákat.

Kifejtette: „Őszintén hiszem, hogy a fizikai és szellemi ösztönzés nem talán, hanem elengedhetetlen a jobb élet elérése érdekében, amely remélhetőleg sokkal több személyes szabadságot, méltóságot, büszkeséget és önállóságot tesz lehetővé!”.

Melyik Colleen Heidemann fotó tette rád a legnagyobb benyomást? Ki a példaképed a szépség és a divat világában?

via