Érdekesség

Lindsay Lohan ragyogóan néz ki, ahogy megmutatja babapocakját

2023. március 14-én Lindsay Lohan az Instagramon jelentette be terhességét. Most, közel 2 hónappal később, az Apád, anyád idejöjjön! és a Bajos csajok szeretettszínésznője egy közösségi média posztban mutatta meg növekvő babapocakját. A szívmelengető képek tökéletesen megörökítik a leendő anyuka örömét.

A nyilvánosság most először láthatta őt várandósan

Lindsay Lohan 2023. április 27-én lepett meg mindenkit azzal, hogy olyan fotókat posztolt az Instagramjára, amelyeken terhes pocakjával pózolt. A színésznő, aki első gyermekét várja férjével, Bader Shammas-szal, nem tudta visszafogni mosolyát, és gondoskodott arról, hogy kifejezze, mennyire hálás a pillanatért, amit átél, és azokért, akik körülveszik. „Szép idők Annyira hálás vagyok az összes csodálatos emberért az életemben” – írta.

A kommentszekcióban sok barát és híresség örült a leendő anyuka képeit látva, köztük olyan nevek, mint Paris Hilton és Chord Overstreet. A különleges kommentek között volt Lisa Ann Walter és Elaine Hendrix is, akik mindketten együtt játszottak Lohannal az Apád, anyád idejöjjön! (1998) című filmben. „Nézzétek ezt a gyönyörű anyukát! Sok szeretet neked és a családodnak” – írta Walter. „Annyira örülök neked Lindsey” – kommentálta Hendrix.

Mindig is szeretett volna anya lenni.

A színésznő édesanyja, Dina Lohan beszélt lánya terhességéről, és elárulta, hogy mindig is ez volt a vágya. „Lindsay mindig is szerette a gyerekeket, mert én is szeretem a gyerekeket, és az édesanyám is szereti a gyerekeket; én vagyok az egyik a négyből” – mondta Lohan. „Nagy családunk van, szóval mindig is gyerekeket akart. És annyira anyáskodó. Isabelle, az unokahúga, csak úgy szalad hozzá, amikor meglátja”.

És ez nem is jöhetett volna „tökéletesebb” időben. „Próbálkozott, és aztán megtörtént, hogy a kis pálcika pozitív lett” – magyarázta a színésznő édesanyja. „Ez a megfelelő időpont számára, és Bader egy angyal. A férje olyan édes, és annyira boldogok. Egyszerűen csak nagyon boldogok és készen állnak”.

A szülés időpontját nem hozták nyilvánosságra, ahogy a baba nemét sem. „A gyerekszoba teljesen fehér, szóval ez nem árul el semmit” – viccelődött Dina Lohan. Akárhogy is, a legjobb kívánságainkat küldjük Lindsay Lohannak és Bader Shammának erre az értékes időszakra!

via