Érdekesség Megható

Matt LeBlanc megható tisztelgéssel töri meg a csendet Matthew Perry elhunytáról

Egy héttel azután, hogy Matthew Perryt örök nyugalomra helyezték, Matt LeBlanc nyilvánosan is elbúcsúzott régi barátjától, Matthew Perrytől. Ez az első alkalom, hogy a Jóbarátok főszereplője beszélt Perry haláláról.

Matt LeBlanc egy érzelmes online megemlékezéssel tisztelgett Matthew Perry előtt, több mint két héttel azután, hogy Perry hirtelen halálát okozta egy véletlen vízbefulladás. LeBlanc az Instagramján osztott meg egy szívhez szóló üzenetet, amelyben búcsút vett Perrytől, egy posztban, amely egy gyűjteményt tartalmazott a két színészről készült képekből, amelyeket a Jóbarátok című ikonikus sitcomban Joey Tribbiani és Chandler Bing szerepében láthattunk.

„Matthew, nehéz szívvel búcsúzom” – írta LeBlanc. „Az együtt töltött idők őszintén szólva életem legkedvesebb pillanatai közé tartoznak. Megtiszteltetés volt megosztani veled a színpadot, és a barátomnak nevezni téged. Mindig mosolyogni fogok, amikor rád gondolok, és soha nem foglak elfelejteni. Soha.
Tárd ki a szárnyaidat és repülj, testvér, végre szabad vagy. Sok szeretettel.”

A színész azonban úgy döntött, hogy szeretetteljes üzenetét pozitívabb hangnemben fejezi be, ugyanis tréfásan hozzátette: „És gondolom, megtartod a 20 dollárt, amivel tartozol nekem”.

A rajongók a kommentekben összegyűltek, hogy leróják tiszteletüket Perrynek, valamint kifejezzék támogatásukat LeBlancnak. „Örökké emlékezni fognak rá és szeretni fogják” – írta az egyik felhasználó. „Remélem, jól vagy, Matt” – írta egy másik.

2021-ben LeBlanc a szereplők szoros kötelékéről beszélt. „Vicces, amikor összejövünk, olyan, mintha el sem telt volna az idő” – vallotta be. „Ott folytatjuk, ahol abbahagytuk.”

Azt is kifejtette, hogy a kapcsolatuk időtlen. „Azt hiszem, mindenkinek van egy ilyen kapcsolata az életében. Tudod, hogy amikor beszélgetsz azzal a személlyel, az igazán szívből jövő, őszinte és nyílt. Tudod, hogy nincs hátsó szándék. Ezek jelentős kapcsolatok” – mondta.

2022-ben Matthew Perry kifejtette, hogyan szeretné, hogy emlékezzenek rá, ha egyszer elhunyt. Ellentétben azzal, amit sokan gondolnak, ennek semmi köze a Jóbarátokhoz.

via