Érdekesség

Meg Ryan válaszol a trolloknak, akik azt mondták, hogy „felismerhetetlen” volt a plasztikai műtét után

Meg Ryan végre visszavágott a gyűlölködőknek, akik kritizálták a külsejét és az állítólagos plasztikai műtétjét. Egy friss interjúban Ryan elismerte a külseje körüli szalagcímeket, és kifejtette, mit gondol minderről.

Meg Ryan egy őszinte interjúban foglalkozott a külsejét övező médiaspekulációkkal, különösen az esetlegesen elfuserált plasztikai műtéttel kapcsolatos vádakkal. Bár se nem erősítette meg vagy tagadta kifejezetten a beavatkozásokat, a 62 éves színésznő nem tartotta vissza gondolatait a témával kapcsolatban.

„Nem tudok erre odafigyelni. Egyszerűen nem tudok” – mondta. „Nem éri meg. Persze ez valakit megbántana, de annyi más érdekes dolog van, amin el lehet gondolkodni. Az aljasság és a gyűlölet olyan ostobaság.”

Szerencsére Ryan eljutott életében egy olyan korszakba, amikor már nem próbál másoknak megfelelni, és mindig magabiztosan önmaga marad, még akkor is, ha ez azt jelenti, hogy brutálisan őszinte. „Van egy időszak a tizen- és huszonéves korodban, amikor személyiségeket próbálgatsz, hogy kitaláld, ki vagy, ki akarsz lenni” – magyarázta. „A korral eljutsz egy olyan helyre, ahol kimondod, amit gondolsz, anélkül, hogy azon gondolkodnál, hogy hogyan fog landolni. Csak azt mondod, amit akarsz.”

Ryan megjelenéséről azután kezdtek beszélni, hogy a legújabb filmjéből, a What Happens Laterből, amelynek premierje 2023 novemberében volt, képkockák kerültek fel a netre. Bár a film 15 évvel később jelentette a visszatérését a nagyvászonra romantikus főszereplőként, sokan inkább a külsejére fókuszáltak. „Jó látni Meg Ryant újra a szakmájában, de bárcsak ne szórakozna az arcával” – írta egy rajongó az X-en (korábbi nevén Twitter).

Annak ellenére, hogy Meg soha nem ismerte be, hogy kozmetikai beavatkozásokat végeztetett, néhányan feltételezik, hogy igen, köztük a sztár arcplasztikai sebész, Dr. Sam Rizk, aki ezzel a megjegyzéssel került a címlapokra: „Szerintem egy rossz arcfelvarráson esett át rossz irányban, oldalirányban, ahelyett, hogy függőlegesen csinálták volna”.

Sok hírességet érintenek a plasztikai műtétek, akár közvetlenül, akár közvetve. Linda Evangelista szupermodell is közéjük tartozik, de sajnos az ő esete sokkal súlyosabb. Elmondása szerint „brutálisan elcsúfította” egy szépészeti műtét, és azóta próbál lelkileg felépülni.

via