Érdekesség

Miért nem beszélnek J. Lo-val a gyerekei, a dadusok pedig egy hét alatt felmondanak nála

Jennifer Lopez beszélt arról, milyen anyának lenni, és hogy milyen nehéz a tinédzserek nevelése. A legjobbat akarja a gyerekeinek, de vannak dolgok, amiket a szülők nehezen tudnak megoldani. Például amikor a gyerekeid nem akarnak veled beszélgetni, ami még a híres anyukával, Jennifer Lopezzel is megtörtént.

J. Lo gyerekei ikrek.

Jennifer 2008-ban lett ikrek anyukája: lánya Emme Maribel Muñiz és fia Maximilian „Max” David Muñiz. Amikor ez történt, egy Mark Anthony nevű amerikai énekes és színész felesége volt. 2004-ben házasodtak össze, de 7 év után, 2011-ben úgy döntöttek, hogy véget vetnek a házasságuknak. Sok probléma volt a kapcsolatukban, és hiába próbálta Jennifer rendbe hozni a dolgokat, 2014-ben hivatalosan is kérvényezték a válást.

Különleges és magas elvárásai vannak a dadák kiválasztásakor.

Annak ellenére, hogy Jennifer hajlandó volt sok pénzt fizetni, nehezen talált dadust. Olyan valakit keresett, aki nagyon hosszú órákat tudott dolgozni, minden nap, pihenőidő nélkül. Emellett csak egy dadust szeretett volna, aki mindkét gyermekére vigyáz. Azonban az összes dadus, akit felvett, egy héten belül felmondott, mert a munkakörülmények túl nehezek voltak a számára.

A gyerekei nem szeretik, hogy híres.

Lopez így magyarázza: ” Szeretik, hogy híres anyjuk van, és nem is. Szerintem nagyon büszkék. Szeretnek engem, én is szeretem őket”.

Volt olyan alkalom, amikor a piacra akart menni az ikreivel, de ők azt válaszolták: „Ez olyan dolog, amikor te mész, anya”. Ez a megjegyzés mélyen elszomorította őt. Azt is megemlíti, hogy a gyerekei anélkül akarnak a barátaikkal időt tölteni, hogy megfigyelnék, követnék vagy fotóznák őket.

Már nem akarnak vele beszélgetni.

J. Lo így írja le 15 éves ikrei tettét: „Ez mind szükséges, és intellektuálisan megértem, de a szívem, a szívem fáj”.

Azt is megjegyzi, hogy a gyerekei nem látják őt olyan menőnek, mint a rajongói. Megosztja: „Nagyon szeretetteljes anya vagyok. Szeretem őket megölelni és sokat puszilgatni, mindig kedvesen beszélgetek velük, meg minden. Most olyanok, hogy ‘Anya, nem. Ne szállj ki a kocsiból a sulinál”.”

A Bennel kötött új házassága is nehéz volt.

Jennifer úgy emlékszik, hogy a Ben Affleckkel kötött új házassága nehéz volt a gyerekei számára. Elmondása szerint a helyzet kezelése gondos odafigyelést igényelt: „Az átmenet egy olyan folyamat, amit óvatosan kell kezelni. Nagyon sok érzésük van. Ők még tizenévesek. De eddig nagyon jól megy”.

J. Lo nagyszerű anyuka, aki nyíltan beszél arról, hogyan gondoskodik a gyerekeiről.

via