Érdekesség

130 ezer fontot költöttem, hogy a lábamat 14 cm-el meghosszabbíttassam, mert a férjem kritizálta a megjelenésemet

Sokunknak lehetnek bizonytalanságai vagy gátlásai a kinézetünkkel kapcsolatban. A magasságon azonban általában nem lehet változtatni. Az emberek magas vagy alacsony génekkel születnek, és ez olyasmi, amivel egyszerűen meg kell birkóznunk. Egy nő azonban, aki nem volt elégedett a magasságával, elhatározta, hogy magasabb szeretne lenni, és szélsőséges intézkedésekre vetemedett, hogy megváltoztassa ezt a paramétert.

Theresia Fischer elképesztő összeget költött arra, hogy magasabb legyen.

Theresia Fischer német modell 130 000 fontot költött egy kimerítő műtétre, hogy 14 centivel meghosszabbíttassa a lábát. A műtét során fémrudakat ültettek a lábába. Ennek eredményeképpen most már 180 centire tornyosul, de sajnos a nő most azt kívánja, bárcsak ne tette volna meg.

A műtét motivációja a volt férje folytonos, erős megjegyzései voltak a külsejével kapcsolatban.

Mostanra a nő megbánta döntését, és megmagyarázza, miért.

A 31 éves modell egy interjúban elmondta, hogy volt férje nyaggatta, hogy változtasson a külsején. Mindig is elégedett volt vele, és nem is tudta, hogy léteznek ilyen műtétek.

Theresia elárulta, hogy a férje azt mondta neki: „Theresia, tudod, hogy szeretem a nagy nőket. Szóval én ezt nagyon szeretném. Akár 14 centiméterrel magasabb is lehetnél. Nélkülem semmit sem tudsz csinálni. Szükséged van rám”. A nő hozzátette, hogy ezt sokszor elmondta neki, és elkezdte azt hinni, hogy nélküle semmi.

Theresia így folytatja: „Soha nem foglalkoztam ezzel korábban, mert mindig is elégedett voltam a testemmel. Szégyellem magam, mert beleegyeztem egy olyan műtétbe, amibe nem kellett volna”.

Az internetezők részéről is hatalmas kritikával szembesült. Azt mondja: „Most boldognak és elégedettnek érzem magam a lábammal, de az interneten gyűlölethullám csapott meg. Ez nagyon fáj nekem”.

És itt egy újabb történet egy nőről, akinek 600 tetoválása van, és most nem talál munkát.

via