Érdekesség

Miért változtatott higiéniai szokásain Robert Pattinson, miután soha nem mosott hajat

Nemrég Robert Pattinson elárulta, hogy nem sokat törődött a higiéniájával, és képes volt hetekig mosatlanul hagyni a haját. Megnyílt arról, hogy ez neki nem volt baj, de valamiért mégis újra el kellett kezdenie mosni a haját.

A 2012-es interjúban Pattinson elárulta: „Sokat hordok kalapot. Annyi maradék szar van a hajamban, ami abból ered, hogy évekig nem mostam meg, és egyáltalán nem volt érzékem a személyes higiéniához. Még ma is belemegyek ezekbe a dolgokba, ahol szexi fickónak kell lennem, vagy bármi, és szó szerint megkérdezem [a stúdió képviselőjét], hogy ha korpás lennék, le tudnád-e kefélni”.”

Azt is elmagyarázta: „Ha 6 hétig nem mosod meg, akkor soha többé nem kell megmosnod, amíg elviselhetetlenné nem válik”.

A források még azt is elárulták, hogy az Alkonyat-saga forgatása közben is gondjai voltak a szokásai miatt: „Bűzlik. Úgy értem, borzalmas. Soha nem zuhanyozik, és ez megőrjíti az embereket a forgatáson”.

Az egyetlen ember, akinek teljesen megfelelt a szaga, az exe, Kristen Stewart volt. „Nagyszerű illata van” – mondta a színésznő. „Ez egyfajta állatias dolog. Ez passzolt a filmhez, szóval tökéletes volt”.

Telt-múlt az idő, és Pattinson végül elmondta, hogy ma már más, és inkább törődik magával. „Nem tudom megmondani, hogy ez a Diorral való kapcsolatom miatt van-e, vagy mert idősebb vagyok, de elkezdtem hidratálni magam. Ez elég mélyreható változás volt az életemben.”

Pattinson el sem hiszi, mennyit változott, de tetszik neki az új énje és a luxus érzése, és így magyarázza: „Soha nem gondoltam volna, hogy egyszer sifont, selymet és szatént fogok viselni”.

via