Érdekesség

Miley Cyrus végre elárulta, miért vált el Liam Hemsworth-től, és nem erre számítottunk

Már több mint 4 éve, hogy Miley Cyrus és Liam Hemsworth elváltak, és a popsztár végre megnyílt a pontos pillanatról, amikor tudta, hogy vége a házasságuknak. Miley üdítően őszinte volt személyes esszéjében, ami remélhetőleg véget vet a viharos románcukkal kapcsolatos további találgatásoknak.

Miley és Liam viharos szerelmi történetet éltek át.

A pár 2009-ben, Az utolsó dal forgatásán ismerkedett meg, ami a kezdetét jelentette a romantikus utazásuknak. Állítólag a kapcsolatuk eléggé se veled se nélküled volt, de végül 2012-ben eljegyezték egymást. 2013-ra Cyrus és Hemsworth felbontották eljegyzésüket, és a következő 3 évben mással randiztak.

Miley és Liam 2016-ban újra összejöttek. Nem sokkal később a színész kifejtette, hogy az első szakítás nehéz volt számukra, de szükséges volt: „Akkoriban különböző irányokba haladtunk, és ennek kellett megtörténnie”. Ugyanebben az évben a pár bejelentette második eljegyzését, és úgy tűnt, végre készen állnak arra, hogy elkötelezzék magukat egymás mellett.

Rövid életű, de eseménydús házasságuk

Embed from Getty Images

2018-ban két fontos dolog történt az életükben: összeházasodtak és elvesztették malibui otthonukat. Miley reflektált a 2 eseményre: „Azt mondanám, hogy a ház elvesztése sokkal jobban megváltoztatott minket, mint a házasságkötés”. Ezt azzal magyarázta tovább, hogy a tragédia összehozza az embereket, hiszen senki sem érti meg jobban ezt a szívfájdalmat, mint ők ketten.

Embed from Getty Images

Aztán 2019-ben, nem sokkal azután, hogy megünnepelték 10 éves évfordulójukat, Cyrus és Hemsworth bejelentették, hogy különválnak. A közleményük így szólt: „Folyamatosan fejlődve, partnerként és egyéniségként is változva, úgy döntöttek, hogy ez a legjobb, amíg mindketten önmagukra és karrierjükre koncentrálnak”. Ami ezután következett, az évekig tartó találgatások voltak a szakításuk pontos okáról, de az emberek csak találgatni tudtak. Egészen mostanáig.

Cyrus végre megosztotta, mi vezetett a váláshoz.

Nemrég Miley felvett egy TikTok-sorozatot Used to Be Young (Fiatal voltam) címmel, melyben mélyen elmerül és elmélkedik a karrierjéről. A személyes leleplezés egyik részében Cyrus nyíltan beszélt arról a pontos pillanatról, amikor rájött, hogy vége a házasságának. A pontos időpont és hely: Glastonbury, 2019 júniusában. Az énekesnő éppen egy fellépésre készült, és azt mondta, hogy „a döntés megszületett”.

Cyrus részletesen kifejtette, hogy az otthonuk elvesztése volt a legnagyobb katalizátor, ami összehozta őket, de végül is hamis volt, mivel traumatikus kötődésként hatott. Olyan volt, mintha egy karaktert játszott volna, de végül rájött, hogy saját magát kell előtérbe helyeznie. Miley elmondta: „Ez is egy olyan pillanat volt, amikor a munka, az előadás, a karakter volt az első. Azt hiszem, ezért is olyan fontos most számomra, hogy ez ne így legyen – hogy az ember legyen az első.”

És ezzel le is zárult a Cyrus és Hemsworth románcának története. Bárcsak hasonló lezárást kaphatnánk az összes híresség szívfájdalmával kapcsolatban, legutóbb például Joe Jonas és Sophie Turner között.

via