Érdekesség

„Nem bírtam tovább elviselni a bőrömet” – egy nagymama az összes megtakarítását tetoválásra költi

Az emberek bármilyen módon és bármilyen korban kifejezhetik magukat. Kerstin Tristan, egy 56 éves nő például az egész testét tetoválásokkal borította be. Ez a rendkívüli átalakulás elszívta a valódi, egész életre szóló megtakarításait, egy jelentős összeget.

Figyelemre méltó emlékeztetőül szolgál arra, hogy az önkifejezés nem ismer korhatárokat. Kerstin döntése, hogy az önkifejezés ilyen egyedi és személyes formáját választotta, bizonyíték arra, hogy az emberek életkortól függetlenül dönthetnek úgy, hogy kiélik legbensőbb vágyaikat és kreativitásukat.

Eleinte utálta a tetoválásokat.

Bemutatkozik Kerstin Tristan, egy 56 éves édesanya és nagymama, akinek feltűnő jellegzetessége a teljes testét borító tetoválás. Igazán figyelemre méltó, hogy milyen hihetetlenül sokat fektetett ebbe az átalakulásba.

Meglehetősen mulatságos, hiszen Kerstin kezdetben erősen ellenszenvesnek tartotta a tetoválásokat. Szemlélete azonban teljes átalakuláson ment keresztül, miután 2015-ben megcsináltatta az elsőt. Most már virágokat, madarakat és különböző állatokat ábrázoló tetoválásokkal díszített, és boldogság sugárzik belőle, amikor magára néz. „Egyszerűen csak ki akartam próbálni valami újat. Mindannyian csak egyszer élünk, és úgy gondoltam, hogy az én koromban már valami igazinak kell jönnie” – mondta.

Egy interjú során Kerstin azt is elárulta, hogy a tetoválásoktól jobban érzi magát a saját bőrében. „Egyszerűen nem bírtam már elviselni a bőrömet” – árulta el.

Több mint 30.000 eurót fektetett be tetoválásokra.

2015 óta több mint 30 000 eurót fektetett be a testművészetébe. Szerencsére a vállalkozása pozitív eredményeket hozott, hiszen ma már több mint egymillió ember nézi 190 ezer követővel az Instagramon és a TikTok videóin.

Akár erősen tetovált, akár nem, az igazság az, hogy szabadon eldönthetjük, hogyan szeretnénk magunkat megmutatni a világnak.

via