Emberek Érdekesség

Priyanka Chopra megnyílt az egészségtelen kapcsolati mintáiról, mielőtt találkozott férjével, Nick Jonasszal

Priyanka Chopra Jonas nemrég egy podcastban jelent meg, ahol nyíltan beszélt a párjával, Nick Jonasszal való romantikus kapcsolatáról. A 40 éves színésznő reflektált kapcsolatuk korai szakaszára, és megosztott néhány részletet a „viharos kapcsolatról”, ami a 2018-as házasságkötésük előtt történt.

Nick Jonasszal való megismerkedése előtt egy kaotikus kapcsolatba keveredett.

A podcast során Priyanka elárulta, hogy 2016-ban egy kaotikus kapcsolat közepén volt. Akkoriban közös barátai voltak Nickkel, akik azt tanácsolták neki, hogy ne folytassa azt a kapcsolatot, és tájékoztatták arról, hogy Nick szingli. Bár eleinte habozott, hogy beszélgetésbe elegyedjen vele, végül a Twitteren vette fel a kapcsolatot Nickkel.

Chopra eleinte habozott, hogy kapcsolatba lépjen Jonasszal.

Priyanka megosztotta, hogy akkoriban ő 35 éves volt, míg Nick 25. Kezdetben komoly kapcsolatot keresett, és úgy érezte, itt az ideje megállapodni.

Annak ellenére, hogy „random üzeneteken” keresztül tartotta a kapcsolatot, Priyankának fenntartásai voltak azzal kapcsolatban, hogy kapcsolatot kezdjen Nickkel, a nárcisztikus expartnerekkel kapcsolatos múltbeli tapasztalatai miatt. Miután megtapasztalta a randizás izgalmait, úgy érezte, készen áll egy komoly kapcsolatra. Ennek eredményeképpen véget vetett a kettejük közötti esetleges szórakozásnak.

Priyanka és Nick először csak egy héttel azelőtt találkoztak, hogy Ralph Lauren vendégeként részt vettek a 2017-es Met-gálán. Annak ellenére, hogy „random üzeneteken” keresztül tartották a kapcsolatot, Priyanka még mindig hezitált. Felismert egy mintát a kapcsolataiban, ahol úgy érezte, hogy pszichológiailag manipulálták, és a partnere igényeit a sajátjai elé helyezte. „Folyton ugyanazokat a hibákat követtem el” – mondta a színésznő.

Nickkel rájött, hogy mire van szüksége egy partnerben.

A kezdeti kételyei ellenére Priyanka felismerte, hogy a Nickkel való kapcsolata biztosította számára a szükséges tisztánlátást ahhoz, hogy felismerje, mire van szüksége egy partnerben. Évekkel később, 2022. január 15-én köszöntötték kislányukat, Malti Marie-t. Malti több mint 100 napot töltött az újszülött intenzív osztályon, mielőtt végül anyák napjára hazaérkezett.

Együtt indultak el a szülői lét útján.

2022 májusában Nick így reflektált az útjukra az Instagramon: „A babánk igazán vagány… A következő fejezetünk most kezdődik”.

Sőt, egy bennfentes megerősítette, hogy a pár készen áll a szülői kihívásra, és hogy ez olyasmi, amire mindketten vágytak. Egy másik forrás boldogságának adott hangot a pár számára, mondván, hogy eljött az ő idejük, és hogy több mint készen állnak arra, hogy együtt vágjanak bele ebbe az új utazásba.

Összefoglalva, Priyanka Chopra Jonas podcastja új perspektívát kínált a Nick Jonasszal való kapcsolatáról. A kezdeti kétségek és fenntartások ellenére szerelmük története a kislányuk érkezésével egy gyönyörű családdá virágzott.

via