Érdekesség

Reese Witherspoon és hasonmás lánya olyan kapcsolatot ápol, amely egyedülálló

Szülőnek lenni annyira kifizetődő. Felnevelni egy gyermeket, nézni, ahogy felnő és megtalálja a saját útját – minden szülő kötődése a gyermekéhez egyedülálló, de az anya-lánya kapcsolat különleges. És ez kedvenc hírességeinkkel sincs másképp. Reese Witherspoon színésznő és lánya, Ava között mindig is különleges volt a kapcsolat – elvégre számukra egymásra nézni olyan, mintha tükörbe néznének.

Mi hiszünk abban, hogy nincs egyedibb dolog, mint a gyermekeddel való kötelék. Szerettük volna megosztani az egyik leghíresebb híresség és hasonmás lánya történetét, hogy bebizonyítsuk: a gyerekeidet mindig inspirálhatod – és talán ők is tudnak inspirálni téged.

Fiatalon lett anya.

Reese mindössze 23 éves volt, amikor megszületett Ava, és nehéz volt számára, mert egyedül csinálta. Szerencséje volt, hogy volt megtakarított pénze a színészi karrierjéből, de időnként így is nehéz volt. Sokat tanult az anyaságról Ava felnevelése során, ami hasznos volt fiai, Deacon és Tennessee nevelése során.

Együtt nőttek fel.

Amikor Ava 18 éves lett, Reese így reflektált a nevelésére: „Úgy érzem, mintha együtt nőttünk volna fel”. Nagyon megható volt számára, amikor látta, hogy Ava elmegy a főiskolára. Valójában el sem tudta képzelni, milyen nehéz lesz, és folyamatosan emlékeztetnie kellett magát, hogy Ava vissza fog jönni. Reese azt mondta, hogy ez valójában arra késztette, hogy bocsánatot kérjen a saját anyukájától, mert elment a főiskolára, majd színészkedni kezdett, és soha nem jött haza.

Gyakran összetévesztik őket egymással.

Lehetetlen letagadni, hogy Ava Reese lánya – a hasonlóság kísérteties! Reese imádja, ha összetévesztik a lányával, mert ettől fiatalnak érzi magát. De Reese biztos benne, hogy Ava számára nem olyan könnyű, hogy ennyire hasonlít az anyukájára, és gyakran mondta, hogy mennyire büszke a lányára, amiért így kezeli ezt a helyzetet.

Avának azonban nem olyan könnyű.

Amikor Ava nehezen viseli a sok figyelmet, Reese azt mondja neki, hogy beszéljen Zoë Kravitz-szel. A színésznő ugyanis nagyon hasonlít híres édesanyjára, Lisa Bonetre, így megérti a helyzetet, és tud tanácsot adni Avának. Reese számára más a helyzet, mert ő nem híresen nőtt fel, így a gyerekei olyan élményt élnek át, amit ő sosem tapasztalt meg.

De néha felvállalják az ikertestvér kinézetüket.

Reese-nek talán könyörögnie kell, de Ava néha enged, hogy elfogadja, hogy úgy néznek ki, mint az ikrek, például amikor egyforma ünnepi pulcsikat vagy Moncler kabátokat viseltek, amit Reese az Instagramon mutatott be. A pulóverek egyébként Reese ruhamárkájától, a Draper James-től voltak.

Ava megtalálja a saját útját az életben.

Ava, aki jelenleg a Berkeley egyetemen tanul, nem biztos, hogy a szülei nyomdokaiba akar lépni, és a főiskola után a színészi pályára lépni. A szülei mindig is arra bátorították, hogy válassza a neki megfelelő utat, és legyen az, akinek valóban lennie kell, és ezért hálás.

Édesanyja legjobb tanácsa számára elég mélyreható.

Reese különleges tanácsa Ava számára a következő: „A szép az, amit a szép tesz”, ami azt jelenti, hogy csak annyira vagy szép, amennyire belülről az vagy, és ahogyan másokkal bánsz. Ava ragaszkodik ehhez, miközben éli az életét, és a saját feltételei szerint lép a reflektorfénybe, modellkedik és beszél a számára fontos dolgokról. Nem meglepő, hogy az egyik legnagyobb online üzenete a kedvességről szól. Biztos akar lenni abban, hogy a platformját a jóra használja.

Egymás legjobb barátai.

Végül is egymás legjobb barátai. Ava Reese-t a „legjobb barátjának, példaképének, vezérszurkolójának és bizalmasának” nevezi. Reese pedig hihetetlenül büszke arra a fiatal nőre, akivé Ava vált. Azt mondja, hogy „gyakorlatias”, és tanul, tanul, próbálja megtalálni önmagát, és különböző dolgokat próbál ki. Reese igazán csodálja lánya elkötelezettségét, hogy nagy dolgokat akar tenni a világban.

Mi a legjobb tanácsod a gyerekeidnek? Miben hasonlítasz a saját szüleidre?

via