Érdekesség Megható

Robert Irwin könnyekben tört ki, miután megnézte néhai apja, Steve Irwin különleges, tizenkilencedik születésnapi üzenetét, és mi is elérzékenyültünk

Robert Irwin mindössze kétéves volt, amikor édesapja, a legendás Steve Irwin, 2006-ban 44 évesen elhunyt. Annak ellenére, hogy apja nem volt mellette, a fiatalember bálványa nyomdokaiba lépett, és vadvédelmi szakember lett. Tavaly decemberben pedig, amikor Robert a tizenkilencedik születésnapját ünnepelte az ausztrál állatkertben, különleges videóüzenetet kapott szeretett, néhai apjától, és a reakciója szívmelengető volt.

Robert úgy döntött, hogy nagy napját az állatkertben tölti rajongók és állatbarátok nagy tömege mellett, akik osztozni akartak örömében a különleges alkalomból.

Egy adott pillanatban pedig Terri, a „Krokodilvadász” özvegye bemutatott egy születésnapi üzenetekből összeállított videót a fiának. És bár az összes kedves jókívánság hírességektől és a szeretteitől érkezett, volt egy üzenet, amely páratlanul megérintette Robert szívét.

Miközben a fiatalember az összeállítást nézte, hirtelen megjelent a képernyőn néhai édesapja, Steve, és arról beszélt, hogy „meglátta a fényt”, amikor a fia megszületett.

A videóban olyan részleteket láthattunk, amelyekben a büszke apuka bemutatja a kis Bobbyt az állatkert látogatóinak, és kifejezte reményét, hogy fiából a következő krokodilvadász lesz. Steve azt mondta, hogy látni, ahogy fia folytatja az örökségét, „életem legbüszkébb pillanata lesz”.

Steve, akinek feleségével, Terrivel van egy idősebb lánya is, Bindi, azt kívánta, hogy fia, Bobby gyorsan nőjön fel, mert szeretné látni, ahogy „Bindivel együtt elkapja a krokodilokat”. A krokodilvadász hozzátette: „Akkor és csakis akkor fogom tudni, hogy elértem a végső célomat, és a munkám véget ér.”

A 19 éves Robert e hihetetlenül megható szavak hallatán édesanyjához, Terrihez fordult, és könnyekben tört ki. Ezután a közönséghez fordult, és bevallotta, hogy „lehetetlen lenne nem elérzékenyülni”, miután látta és hallotta az apját a képernyőn.

Robert megjegyezte: „Ez a világot jelenti. Úgy gondolom, hogy személyesen és családként is kiváltság, hogy folytathatjuk apa örökségét.” A szerető fiú aztán hozzátette: „Az életét adta, szó szerint, a vadon élő állatok védelméért és azért, hogy a világot jobb hellyé tegye.”

Bár Steve már nincs itt, hogy tanúja legyen kívánsága teljesülésének, végső álma most valósággá vált, és hála 2 gyermeke odaadásának és a vadvilág iránti szenvedélyének, élete küldetését a lehető legjobb módon fogják folytatni.

Te hogyan emlékszel a néhai Steve Irwinre? Az az álmod, hogy a gyermekeid folytassák az örökségedet?

via