Érdekesség

Salma Hayek elárulja, hogyan sikerül megőriznie fiatalos testét anélkül, hogy ténylegesen edzene

Hayek legújabb Instagram-fotói olyan dögösek, hogy az óceán is felforrna tőlük. Annak ellenére, hogy a bikiniszezon hivatalosan a jövő hónapban kezdődik, a hírességek már most megosztják a közösségi médiában a strandra való megjelenésüket, és Salma sem kivétel. A rajongók áradoznak a legutóbbi Instagram-posztjáról, és mi sem tudjuk nem csodálni fiatalos testalkatát.

Salma Hayek rengeteg bikinis fotót oszt meg az Instagramon.

Salma Hayek Pinault nem szégyelli mutogatni mesés alakját. Rengeteg fürdőruhás pillanatot posztol a közösségi médiában, és nem tervezi, hogy egyhamar abbahagyja. Minden egyes képén látszik Hayek tónusos hasizma és formás karjai, ami mindenkit elgondolkodtat, hogy mit csinál, hogy fitt maradjon.

Mindenkit lenyűgöz az alakja.

A sztár mindenkit meglep karcsú testével, és sokan megjegyzik, hogyan képes visszafelé öregedni. Hayek az Instagramon azt írta: „Mindig, amikor szükségem van arra, hogy megújuljak, beugrok az óceánba”. Más hírességek, mint Cindy Crawford, Paris Hilton és Kerry Washington is felfigyeltek lenyűgöző alakjára, és kommenteket hagynak.

A kommentszekciója felrobban.

A rajongók elámulnak Salma remek alakján. Az egyik felhasználó azt írta: „50 évesen ilyen fiatalnak kinézni illegálisnak kellene lennie.” Egy másik megkérdezte: „Szóval ha beugrom az óceánba, akkor úgy jövök ki, mint te?” Valaki még azt is felkiáltotta: „Az egyetlen célom az életben, hogy úgy nézzek ki, mint ő!”

Salma szinte soha nem edz.

Salma bevallotta, hogy ritkán edz, mivel naponta több mint 16 órát dolgozik – néha a hosszú napok akár 20 órán át is tarthatnak. Az edzője megtanította neki, hogy egész nap aktiválja az izmait. A színésznő megosztja: „Megtanította, hogyan tartsam úgy a testemet, hogy az izmok egész nap aktiválva legyenek”. A sztár elmagyarázza, hogy a technika lényege, hogy az izmokat feszítés nélkül erősítse.

Ügyel arra, hogy aktív maradjon a nap folyamán.

A színésznő időnként pihentető jógát is gyakorol, vagy táncol, hogy az alkalmi edzéseit még szórakoztatóbbá tegye. A kutyái is az „edzői”, imád velük sétálni. Ráadásul imád úszni, esküszik a masszázsra, és imádja a gyümölcsleveket.

A színésznő imádja az ételeket.

A sztár azt mondja: „Mindenkinek van egy gyenge pontja, és az enyém az étel. Ha szereted az ételt, és Franciaországba tesznek, akkor egyszerre vagy jó helyen és rossz helyen”. Hayek nagy rajongója a latin konyhának, kedvenc étterme a díjnyertes Pujol Mexikóvárosban. Nem tud olyan gyakran ellátogatni oda, mint szeretne, mivel messze lakik, ezért gyakran készíti el vacsorára a mexikói ételek saját verzióit.

via