Emberek Érdekesség

Sylvester Stallone felesége úgy döntött, ad neki még egy esélyt

Alig egy évvel ezelőtt az 54 éves Jennifer Flavin kezdeményezte a válási eljárást Stallonétól. Ő egy nyilatkozattal válaszolt, amelyben hangsúlyozta, hogy barátságos és magánjellegű módon kezelik ezeket a személyes ügyeket. Néhány hónap múlva azonban a pár kibékült, de a média ennek ellenére továbbra is figyelemmel kísérte nehéz kapcsolatukat.

Később Sylvester Stallone-t és Jennifer Flavint a Los Angeles-i Rite Aidben látták vásárolni. A nemrég kibékült párt látták távozni a drogériából.

A parkoló autójukhoz való visszasétálásuk során úgy tűnt, hogy némi feszültség van köztük. Érdemes megjegyezni, hogy lefújták a közelgő válásukat, amihez Flavin vádjai is kapcsolódtak, miszerint Stallone eltitkolta a házassági vagyont.

Sylvester Stallone és Jennifer Flavin, akik alig egy éve még a válás szélén álltak, most szerelmet és játékosságot sugároznak, miközben vidáman ünneplik új valóságshow-juk indulását. Igazán figyelemre méltó, hogy mennyi minden változhat mindössze kilenc hónap alatt!

A házaspárt elragadó pillanatokban örökítették meg a „The Family Stallone” (A Stallone család) című valóságshow-sorozatuk premierjén. A Paramount+-on debütáló, nyolcrészes, magával ragadó műsor intim betekintést nyújt Stallone, felesége, Jennifer Flavin Stallone és három gyönyörű lányuk, Sophia (26), Sistine (24) és Scarlet (20) életébe. Az egész család kifogástalanul öltözve, többek között egy lenyűgöző fehér öltönyben, egy elbűvölő zöld szaténruhában és egy élénk sárga ruhában tisztelte meg jelenlétével a premiereseményt.

Amikor a válás lehetőségével szembesülünk, fontos, hogy ne feledjük, az igaz szerelemnek megvan az ereje, hogy legyőzze a legnehezebb kihívásokat is. A nyílt kommunikáció, az empátia és az egymás megértésére és támogatására irányuló őszinte vágy előtérbe helyezésével a párok gyakran megtalálják a módját, hogy átvészeljék a nehéz időket.

via