Érdekesség

Sophie Turner nem követi többé Priyanka Choprát, miközben válik Joe Jonastól

Sophie Turner és Priyanka Chopra finoman jelezték, hogy talán már nem állnak olyan közel egymáshoz, mint régen, különösen annak fényében, hogy Turner jelenleg válófélben van Joe Jonastól. A múltban úgy tűnt, hogy Sophie-t és Priyanka-t szoros kötelék fűzte össze, sőt, még dupla randevúkra is elmentek Joe-val és Nickkel.

Úgy tűnik, hogy Joe Jonas és Sophie Turner válási helyzete az egész családban érezteti hatását. Sophie Turner arra a lépésre szánta el magát, hogy nem követi Priyanka Choprát, aki Nick Jonas felesége. Különös, hogy Priyanka is abbahagyta a Trónok harca sztárjának követését a közösségi média platformján.

Érdemes megemlíteni, hogy Sophie továbbra is követi Joe-t, valamint Kevint és feleségét, Danielle Jonast. Egyelőre Priyanka nem nyilatkozott nyilvánosan Joe és Sophie folyamatban lévő válásával kapcsolatban.

A legutóbbi jelentésekben megemlítették, hogy Priyanka számára különösen kihívást jelent, hogy megbirkózzon a szakítással és a folyamatban lévő felügyeleti harccal. Egy forrás szerint ő és Sophie korábban nagyon közel álltak egymáshoz: „Egyszer volt egy időszak, amikor Sophie úgy gondolta, hogy ő és Joe Londonba költöznek, ahogy Nick és Priyanka is. Priyanka szereti Sophie-t és az unokahúgait, és nem akar semmi olyat tenni, ami veszélyeztetné, hogy az életében legyenek”.

Még 2020-ban Sophie úgy emlegette Priyankát, mint „a legkedvesebb embert”, és kifejezte, hogy szereti, hogy sógornője és Nick közelében él. Egy interjúban megemlítette: „Jó, ha van egy beépített barátnőd, aki tényleg nagyon jó fej, akivel együtt lóghatok, és tényleg beszélgethetünk egymással arról, hogy milyen őrültek a fiúk. Annyi különböző szinten tudunk azonosulni. Ez olyan, hogy hála Istennek, mert soha nem tudhatod [a sógoraidról].”

Nick Jonas és Joe Jonas talán a házasság által hozta össze őket, de a valódi kapcsolatuk és a közös érdeklődési körük volt az, ami megszilárdította a kapcsolatukat.

via