Emberek Érdekesség

Tom Hanks nem tudott ellenállni Rita Wilsonnak annak ellenére, hogy közel 10 évig volt házas a főiskolai szerelmével

Tom Hanks, Hollywood szeretett és ikonikus alakja, figyelemre méltó és tartós házassággal büszkélkedhet, amely az évek során virágzott. Élete szerelmével, Rita Wilsonnal való kapcsolata mindig örömöt sugároz, amikor együtt vannak. Történetük sorsszerűnek tűnik, igazi bizonysága tartós szerelmüknek.

Tom Hanks 1978-ban kötötte össze az életét Samantha Lewes-szal. Szerelmi történetük, bár tele volt hullámvölgyekkel, közel egy évtizeden át meghatározó része volt Tom életének. Azonban 1987-re úgy döntöttek, hogy elválnak útjaik, és véglegesítették válásukat. Ebben az időszakban keresztezte Tom Hanks útját Rita Wilson.

Meglepő módon Tom Hanks 1985-ben találkozott először Rita Wilsonnal, amikor még Samantha Lewes felesége volt. A kihívások ellenére, amelyekkel szembe kellett nézniük, Tom és Rita között tagadhatatlanul szikrázott a levegő. A GQ-nak adott interjújában Tom szeretettel emlékezett vissza arra a pillanatra, amikor Rita szemébe nézett, és azonnali és mély kapcsolatot érzett.

„Rita és én csak néztünk egymásra, és ennyi volt. Megkérdeztem Ritát, hogy ez volt-e az igazi számára, és ezt egyszerűen nem lehetett letagadni”.

Miután 1987-ben elvált Samantha Lewes-tól, Tom Hanks nem vesztegette az idejét. 1988-ban feleségül vette élete szerelmét, Rita Wilsont. Szövetségük azóta is virágzik, a szerelem és az elkötelezettség jelképe lett Hollywoodban.

Egy interjúban Tom és Rita kitárulkozott tartós házasságukról, és betekintést engedtek erős kötelékükbe, valamint abba, hogyan ápolják azt nap mint nap. Szerelmi történetük szívmelengető emlékeztetőül szolgál arra, hogy az igaz szerelem még akkor is kitart, ha az élet kihívásaival kell szembenéznünk.

„A kapcsolatunk sikere az időzítés, az érettség és a bensőséges kapcsolatra való hajlandóságunk kérdése volt. Amikor feleségül vettem Ritát, azt gondoltam, hogy ehhez némi változásra lesz szükség a részemről. Nem tagadom, hogy a gondviselés is közrejátszott abban, hogy egymásra találtunk, de a mi kapcsolatunk nem varázslat – ahogyan a filmekben mutatják.”

Az igaz szerelem megtalálása olyan, mintha az élet hatalmas kincsesládájában egy ritka drágakövet fedeznél fel – egy olyan kapcsolatot, amely átível az időn és a körülményeken, és rendíthetetlen örömmel és elégedettséggel tölti el a szívedet. Ez egy olyan utazás, amelyre érdemes elindulni, ahol két lélek találkozik, és egy olyan szerelmi történetet hoz létre, amely egyedülállóan a sajátjuk.

via