Érdekesség

Vilmos herceg és Kate Middleton családi fotót osztott meg, a rajongók pedig hátborzongató részleteket fedeztek fel rajta

Vilmos herceg és Kate Middleton, a nagyra becsült cambridge-i herceg és hercegné megosztottak egy meleg hangulatú fotót, amelyen a gyerekeikkel pózolnak. Ennek ellenére néhány „királyi” megfigyelő jelentős részleteket vett észre, ami vitát váltott ki a fotó hitelességéről.

A királyi család stílusos képet posztolt.

Cambridge hercege és hercegnéje nemrég mutatta be éves képeslapját. A legújabb fotón a pár három gyermekük mellett látható: György herceg, Sarolta hercegnő és Lajos herceg.

Az ötfős család elegánsan öltözött, összehangolt, gombos galléros ingekben. Kate és Sarolta is stílusosan farmerben pompázik, míg Vilmos, György és Lajos összehangolt sötét nadrágot visel – bár Lajos rövidnadrágot választott! Figyelemre méltó, hogy Sarolta és öccse, Lajos egyforma vászoncipőt viselnek. A családi tabló Vilmost és Kate-et fiaikat átkarolva örökíti meg, míg Sarolta egy széken ülve foglalja el a központi pozíciót.

György herceg fején egy „korona”.

György herceg a második helyet foglalja el a királyi család öröklési sorában, ami nem kerüli el a lelkes királyi követők figyelmét. A képen a sasszemű rajongók egy „koronának” tűnő tárgyat vettek észre György herceg fején.

Egy megfigyelő megjegyezte: „A kép nagyon szép, de első pillantásra azt hittem, hogy György egy kis koronát visel. Ez csak a fényviszonyok miatt van. A fény a hajára esik. De ha egyszer meglátod, nem tudod nem meglátni”. A fény érdekes játéka egy extra réteg lenyűgözőséget kölcsönzött az amúgy is csodált családi portrénak.

Hol van Vilmos lába?

Az intrika tovább mélyült, amikor éles szemű megfigyelők kérdéseket tettek fel a fotó hitelességével kapcsolatban. A spekulációk egyre nagyobb teret nyertek a közösségi médiában, és a felhasználók értetlenségüket fejezték ki Vilmos herceg rejtélyesen hiányzó bal lába miatt. Vajon Photoshop-hiba vagy csupán optikai csalódás? A vita tovább folytatódott.

„Photoshop hiba!!! Van egy plusz láb ezen a képen!!!! Hogyhogy a fotós nem vette észre?” – írta az egyik felhasználó az Instagramon.

Köztudott, hogy a királyi család tagjának lenni számos szabály betartásával jár, még a legfiatalabb tagok számára is. Érdekes példa erre a Monopoly-játék tilalma.

via